Zobacz pełną wersję : Czy to juz wszystko w tym sezonie???
Taka mnie naszla refleksja: czy to juz wszystko co Didy ma nam do zaoferowania? Welenki byly takie, ze prawie nie ma o czym wspominac. Troche bawelny. Jakis jeden jedwab dla wybranego wybranca sposrod 6666 chetnych. Jakies mdle safari gdzies na horyzoncie (raczej dalszym).
Slabo cos do tej pory, slabiutko.
I listopad sie w miedzyczasie zrobil i co? Bedzie wreszcie jakas porzadna szmata w tym roku jeszcze?
To pytanie nalezy skierowac do wszystkich producentow chust!
Gdzie te wełłłłny sąąąąąąą? ;)
albo wzór niefajny. albo upolować nie mogę :evil:
narrinka
04-11-2011, 14:10
moze tkają dla nas samochody? takie fajne grube jak niebieskie gekony ? :love: ..... marzenie.... :D
Didek jest teraz przecież zawalony limitami :ninja: I wełny wiszą (grube grochy :lol:), i jedwabie, i lny, a bawełny to już w ogóle bez liku. Pewnie chcą najpierw trochę posprzedawać.
Myślę, że jeszcze jakieś wełny będą. :)
kurna no mogli by cos fajnego wypuścić! czyzby ten rok należał tylko i wyłącznie do Nati?? Didek cos się nie spisał :(
a mnie sie marzą wełeniane gekony :) albo jakiś super śliczny i gruby indiacz
:) Takie indio czerwono-czarne z wełenką np.
green_naranja
05-11-2011, 14:30
w sekrecie wam powiem,ze rewolucji u Didka spodziewac sie szybko nie nalezy, bo tam są hm,nazwijmy to, zabetonowane piony decyzyjne.dopoki jeden się nie wykruszy/nie zrezygnuje z podejmowania kluczowych decyzji, drugi-bardziej postępowy nie bedzie mogl przeforsowac swoich wizji:)
a co do Nati...nie moge nic powiedziec poza tym, ze szykujcie sie na duzo niespodzianek...
ale czy jeszcze tej zimy, nie wiadomo...
\\\\
ok, koniec z dlugim jęzorem!
green jesteś wstrętna! ;) jak możesz!!! byś skubanico coś więcej powiedziała! hmm też chce wiedzieć :)
green_naranja
05-11-2011, 16:00
nie mogę bo mnie moja tajna loża ze skory obedrze:ninja:
elenapogodna
05-11-2011, 17:52
no dziś była różowa alpaka :mrgreen:
no dziś była różowa alpaka :mrgreen:
znowu różowy:duh: i do tego cienizna:(
Green - jak możesz!!!
A co do Didka - rewolucja tu nie jest potrzebna, wystarczy żeby wrócili do starych dobrych wzorów:)
A może my już takie bardzo wybredne?
Ja tam czekam jedynie na reaktywację aktywności pionu indiaczowego.
green_naranja
07-11-2011, 12:14
to powiem jeszcze tak: poczekajcie z welnianymi wydatkami na grudzien, najdalej poczatki stycznia.
będzie ...ach, co to będzie! ale wiecej nie mogę:oops:
uwierzcie mi na slowo, ze warto czekac i zbierac fundusz:)
:)
Ale tajemnicza jesteś.
to powiem jeszcze tak: poczekajcie z welnianymi wydatkami na grudzien, najdalej poczatki stycznia.
będzie ...ach, co to będzie! ale wiecej nie mogę:oops:
uwierzcie mi na slowo, ze warto czekac i zbierac fundusz:)
Green- :kiss: Miód na me serce i portfel!
green_naranja
07-11-2011, 12:17
bo to nowa firma calkiem będzie...:duh:
Wzięłaś się za tkanie chust :)
green_naranja
07-11-2011, 12:27
ja nie (jeszcze nie:ninja:)
To będzie zagraniczna firma, czy może krajowa, bo nie wiem w jakiej walucie oszczędzać :)
green_naranja
07-11-2011, 12:30
zagramaniczna:)
hmmm jakas kompletna cisza u didka nastała - wyjechali gdzieś czy co:hmm: Ciagle czekam na tę jedyną i nic - albo cienizny, albo różowe:roll: albo dziwaczne wzory - blee. Honor ratuje Pinus - tylko czemu to takie cienkie:frown
A wiesz, ze dokladnie to samo pomyslalam wczoraj jak sie nie zalapalam na wino? :-)