Zobacz pełną wersję : miałam sen..;)
że byliśmy w Turcji na jakimś bazarku. stoisko z chustami - wieeelkie. generalnie same pasiaki, a tu nagle piękny mocny róż z zakrętasami kwadratowymi bialymi. istne cudo. zaczęlam przymierzać. dziwna jakaś ta chusta, bo sie ją motało na drewienko na końcu (???????), ale kolor ...marzenie. nie mogłam isę zdecydowac bo droga była, a niewygodna (ale pani po turecku mówiła, że jak sie już nauczę motać, to super sie nosi:)
i co dziewczyny?kupować???jak myślicie? bo może sie przyśni dziś znowu...
ps. mąz rano stwierdził:
1) jesteś fiśnięta;
2) to co?mam szukać wycieczki do turcji?:)
kocham mojego męża:)
kupować!!!i szukac wycieczki do turcji:P
:lool: kupuj, kupuj :) i pochwal sie koniecznie :wink:
Nymphadora
19-11-2008, 09:37
:lol:
dziwna jakaś ta chusta, bo sie ją motało na drewienko na końcu (???????)
uwielbiam te takie dziwne szczegoly, ktore sie w snach nie zgadzaja i jeszcze jak sie czlowiek nad tym zastanawia, ze cos nie pasuje ;)
To dziwna noc musiała być!
Mnie się sniła moja siostra, która organizowała przyjęcie urodzinowe dla Rebelki :omg:
A na prezent zdobiła dla niej zakładki do książek w kolorach jej ulubionych chust...
Nie znam ulubionych chust rebelki, ale widziałam tam zakładki w kolorach katii, maruyamy i zielonej papryczki :lool:
mi się dzisiaj śniła jedna poznańska chustomama (nie z forum), ale tylko epizodycznie, generalnie w moim śnie występowało bardzo dużo ludzi m.in. mój nieżyjący dziadek.
ja tez chciałam powiedziec żebyś kupil, i się pochwaliła :):):):):):):):):):):)
czekaj, czekaj, ale przecież wątek BEZ ZDJĘĆ jest NIEWAŻNY
:lol: :lol: :lol: :lool:
To dziwna noc musiała być!
Mnie się sniła moja siostra, która organizowała przyjęcie urodzinowe dla Rebelki :omg:
A na prezent zdobiła dla niej zakładki do książek w kolorach jej ulubionych chust...
Nie znam ulubionych chust rebelki, ale widziałam tam zakładki w kolorach katii, maruyamy i zielonej papryczki :lool:
hehe, nie miałabym nic przeciwko żeby ten stał się prawdą ;) :lol:
Przydałaby sie w tym miejscu myslodsiewnia rodem z gabinetu profesora Dumbledora. Wtedy wszystkie bysmy te chuste zobaczyly :D
ja_matka
19-11-2008, 14:59
a róż wściekły taki czy stonowany bardziej? w zawijasy białe? a to drewienko to pewnie żeby panie w sklepach uspokoić, bo to na płaskim trzeba dziecko kłaść :lol: cudne masz sny, ja to padam jak nieżywa i nic mi się nie śni, niestety
... ja na twoim miejscu wybralabym sie na wycieczke do Turcji ;-)
http://img75.imageshack.us/img75/4650/emotatanczacayh5.gif (http://imageshack.us)