Zobacz pełną wersję : Pajacyk <szok>
Anntenka
16-06-2011, 19:58
Właśnie przed chwilą zobaczyłam z mojego balkonu widok który wbił mnie w kafle i skutecznie odebrał mowę na długi czas.
Mama z dzidzią w chuście.
Chyba elastyk.
Piękny majtkowy fiolecik.
I dzidzia przodem do świata :omg:
Dyndające nóżki, z przodu dzidzi chusta jak kaftan bezpieczeństwa.
Ja z mojego trzeciego piętra, nawet gdybym chciała, to nie wiedziałam co krzyknąć.
Prosze Pani! nie przodem! ???
Nie mogę wyjść z szoku.
Poważnie.
Choć różne widziałam wiązania i w różnym stopniu poprawności.
:omg::omg::omg:
Pani! Paniiii! Ratuj pani dziecia, bo mu sie plecki wygly!;)
A ja po tytule wątku myślałąm, że pani pajacyki ćwiczyła z dzieciem w chuście ;)
A w temacie... każdy robi jak uważa. :)
a ja myślałam, że coś z tą akcją "Pajacyk" nie tak, tylko coś mi się działa nie zgodził...
gouraanga
17-06-2011, 13:01
ja już chyba przywykłam do takich widoków :roll:
zdażają się i elastyki przodem i wisiadła przodem, już mnie to nie szokuje.
i ja nie z tych, żeby świat uzdrawiać, więc się nie wtrącam.
Będę na nią czatować, może tu dojdzie ;-)
rzezuchama
17-06-2011, 13:19
A ja myślałam, że w taki upał w pajacu ubrane :D I w chuście.
A ja nie do końca to rozumiem - przecież do chust są zawsze dołączane instrukcje wiązania...
I ja pomyślałam, że chodzi o "tego" pajacyka Ochojskiej.
Ja także się nie wtrącam, bo efekt podejrzewam mógłby być odwrotny. Jak ktoś analfabeta, to łopatologicznie jedynie wytłumaczysz :ninja:.
Dr.Obinka
17-06-2011, 18:47
Pani! Paniiii! Ratuj pani dziecia, bo mu sie plecki wygly!;)
...wykabłęczyły :D
jadorota
17-06-2011, 19:20
No właśnie wczoraj podobną kwestię podjęła Karusek. Pani na allegro pokazuje take zdjęcie przodem do świata :)
A ja dzisiaj tak sobie pomyślałam, że nobla im za pomysłowośc, bo chyba nie ma w żadnej instrukcji drukowanej zdjęć "jak to się robi".
No chyba, że jest jakieś podziemie noszących przodem do świata ;)
Ja tez nigdy, w żadnej instrukcji nie wiedziałam wiązania przodem do świata, a zdarzało mi się cos takiego zobaczyć i tez mi mowę odjęło :omg:
Poza tym wyglądało, że jest to mega niewygodne, bo Pan, który niósł dziecia bardzo się do tułu wyginał.
No właśnie wczoraj podobną kwestię podjęła Karusek. Pani na allegro pokazuje take zdjęcie przodem do świata :)
A ja dzisiaj tak sobie pomyślałam, że nobla im za pomysłowośc, bo chyba nie ma w żadnej instrukcji drukowanej zdjęć "jak to się robi".
Didymos ma na swojej stronie z rodzajami wiązań zdjęcie przodem do świata TUTAJ (http://didymos.com/index.php?s=tying_methods&t=tying%20methods) ...co prawda w opisie stoi, że nie zalecane, ale najpierw trzeba umieć się tego doczytać... a instrukcja to już nie problem: http://www.youtube.com/watch?v=ppXSD_VvAKM
Magdailena
17-06-2011, 22:39
hahahaha, uśmiałam sie z tego textu.
Podziemie podziemia;)
W wielu instrukcjach do elastyków jest pokazane wiązanie na rzeczonego "pajacyka" niestety. o YouTube już nie wspominając...
anntenka - a w tkanej takiego pajaca nigdy nie widziałaś? to jest szok dopiero i profanacja szmaty...