PDA

Zobacz pełną wersję : Pajacyk <szok>

Anntenka
16-06-2011, 19:58
Właśnie przed chwilą zobaczyłam z mojego balkonu widok który wbił mnie w kafle i skutecznie odebrał mowę na długi czas.
Mama z dzidzią w chuście.
Chyba elastyk.
Piękny majtkowy fiolecik.
I dzidzia przodem do świata :omg:
Dyndające nóżki, z przodu dzidzi chusta jak kaftan bezpieczeństwa.
Ja z mojego trzeciego piętra, nawet gdybym chciała, to nie wiedziałam co krzyknąć.
Prosze Pani! nie przodem! ???
Nie mogę wyjść z szoku.
Poważnie.
Choć różne widziałam wiązania i w różnym stopniu poprawności.
:omg::omg::omg:

Naniby
17-06-2011, 12:53
Pani! Paniiii! Ratuj pani dziecia, bo mu sie plecki wygly!;)

qmpeela
17-06-2011, 12:55
A ja po tytule wątku myślałąm, że pani pajacyki ćwiczyła z dzieciem w chuście ;)
A w temacie... każdy robi jak uważa. :)

Elgur
17-06-2011, 13:00
a ja myślałam, że coś z tą akcją "Pajacyk" nie tak, tylko coś mi się działa nie zgodził...

gouraanga
17-06-2011, 13:01
ja już chyba przywykłam do takich widoków :roll:
zdażają się i elastyki przodem i wisiadła przodem, już mnie to nie szokuje.
i ja nie z tych, żeby świat uzdrawiać, więc się nie wtrącam.

amst
17-06-2011, 13:15
Będę na nią czatować, może tu dojdzie ;-)

rzezuchama
17-06-2011, 13:19
A ja myślałam, że w taki upał w pajacu ubrane :D I w chuście.

Leika
17-06-2011, 17:37
A ja nie do końca to rozumiem - przecież do chust są zawsze dołączane instrukcje wiązania...

annya
17-06-2011, 18:28
I ja pomyślałam, że chodzi o "tego" pajacyka Ochojskiej.

Ja także się nie wtrącam, bo efekt podejrzewam mógłby być odwrotny. Jak ktoś analfabeta, to łopatologicznie jedynie wytłumaczysz :ninja:.

Dr.Obinka
17-06-2011, 18:47
Pani! Paniiii! Ratuj pani dziecia, bo mu sie plecki wygly!;)

...wykabłęczyły :D

jadorota
17-06-2011, 19:20
No właśnie wczoraj podobną kwestię podjęła Karusek. Pani na allegro pokazuje take zdjęcie przodem do świata :)
A ja dzisiaj tak sobie pomyślałam, że nobla im za pomysłowośc, bo chyba nie ma w żadnej instrukcji drukowanej zdjęć "jak to się robi".
No chyba, że jest jakieś podziemie noszących przodem do świata ;)

ellie
17-06-2011, 21:22
Ja tez nigdy, w żadnej instrukcji nie wiedziałam wiązania przodem do świata, a zdarzało mi się cos takiego zobaczyć i tez mi mowę odjęło :omg:
Poza tym wyglądało, że jest to mega niewygodne, bo Pan, który niósł dziecia bardzo się do tułu wyginał.

Sihaya
17-06-2011, 21:57
No właśnie wczoraj podobną kwestię podjęła Karusek. Pani na allegro pokazuje take zdjęcie przodem do świata :)
A ja dzisiaj tak sobie pomyślałam, że nobla im za pomysłowośc, bo chyba nie ma w żadnej instrukcji drukowanej zdjęć "jak to się robi".

Didymos ma na swojej stronie z rodzajami wiązań zdjęcie przodem do świata TUTAJ (http://didymos.com/index.php?s=tying_methods&t=tying%20methods) ...co prawda w opisie stoi, że nie zalecane, ale najpierw trzeba umieć się tego doczytać... a instrukcja to już nie problem: http://www.youtube.com/watch?v=ppXSD_VvAKM

Magdailena
17-06-2011, 22:39

hahahaha, uśmiałam sie z tego textu.
Podziemie podziemia;)

mart
17-06-2011, 22:53
W wielu instrukcjach do elastyków jest pokazane wiązanie na rzeczonego "pajacyka" niestety. o YouTube już nie wspominając...

anntenka - a w tkanej takiego pajaca nigdy nie widziałaś? to jest szok dopiero i profanacja szmaty...