PDA

Zobacz pełną wersję : nati ontario czy bebelulu rapalu???

kasia_B
03-06-2011, 11:51
Błagam doradźcie! Chcę kupić swoją pierwszą chustę, ale niestety nie mam na ten cel zbyt dużo środków. Znalazłam bebelulu rapalu w promocyjnej cenie, ale zastanawiam się, bo ponoć trudna do złamania. Pomóżcie!

kasia
03-06-2011, 14:32
no to ja Ci napiszę, że nie wiem, jak łamie się rapalu, ale złamana jest mięciutka i świetnie nosi.

ale jeśli chcesz kupić sobie chustę dla maluszka, noworodka, to coś znacznie bardziej miękkiego na początek polecam:)

antonina
03-06-2011, 14:43
Rapalu bardzo ciężko się łamie :hide: nie jest dobra na pierwsze motania i małe dzieci

ktosikowa
03-06-2011, 15:05
Kasia, kup uzywana chustę!!!!! Na prawdę!!!

kasia_B
03-06-2011, 15:27
a nati savanna? Co o niej sądzicie?

Fusia
03-06-2011, 15:39
Rapalu bardzo ciężko się łamie :hide: nie jest dobra na pierwsze motania i małe dzieci
ze trudno sie łamie-tak ze nie jest dobra na pierwsze wiazania i malenstwo-złamana jest idealna nie z łamana gorzej-ja zaczynałam od rapalu
ale ja bym kupiła uzywana złamana wykochana chuste naaprawde szkoda kasy na nowa-chyba ze sie jest chustoswirem:bduh:jak znakomitaczesc naszych forumek
ale na poczatek uzywanego cos jest za bazarku pasiak nati za120
chociażby-nie mój zeby nie było

jadorota
03-06-2011, 16:11
Rapalu nie jest już taka jak kiedyś. Te nowe chusty od nowości są dużo bardziej miękkie. Rapalu to akurat moja pierwsza chusta i nosiła Maluszka. Jak przyszła doradczyni do mnie to sama była w szoku, że rapalu jest taka milusia.

A swoją drogą, na bazarku znajdziesz dość tanie, dobre chusty:)

antonina
03-06-2011, 16:15
Rapalu nie jest już taka jak kiedyś. Te nowe chusty od nowości są dużo bardziej miękkie. Rapalu to akurat moja pierwsza chusta i nosiła Maluszka. Jak przyszła doradczyni do mnie to sama była w szoku, że rapalu jest taka milusia.

A swoją drogą, na bazarku znajdziesz dość tanie, dobre chusty:)

to zależy która rapalu - różowa w koty nie była na początku miękka...

Kanga
03-06-2011, 16:37
to zależy która rapalu - różowa w koty nie była na początku miękka...
nowe rapalu się różnią od starych - cieńsze są zdecydowanie - a pisze to, bo sama jestem w szoku jak są różne ;)

kasia_B
03-06-2011, 16:49
wolałabym kupić używaną chustę, ale akurat nie znalazłam rapalu- nie wiem dlaczego ale coś urzekło mnie w tej chuście- w przeciwieństwie do nati np. Mam na myśli czerwoną, na dodatek teraz jest na nie promocja:confused:

Mayka1981
03-06-2011, 18:02
nati nati nati

jadorota
03-06-2011, 18:14
nati nati nati

Mam nati grecja i rapalu i faktycznie że hrecja niebo lepsza, ale rapalu złe już nie jest :)

kasia_B
03-06-2011, 18:33
znalazłam na forum info o wyprzedaży w gugu-gaga i kupiłam spontanicznie didka standard w promocji, czy dobrze zrobiłam to się okaże- teraz muszę szybko na jakieś szkolenie się wybrać:p
Dziękuję bardzo za wszystkie dobre rady!!!