Błagam doradźcie! Chcę kupić swoją pierwszą chustę, ale niestety nie mam na ten cel zbyt dużo środków. Znalazłam bebelulu rapalu w promocyjnej cenie, ale zastanawiam się, bo ponoć trudna do złamania. Pomóżcie!
Błagam doradźcie! Chcę kupić swoją pierwszą chustę, ale niestety nie mam na ten cel zbyt dużo środków. Znalazłam bebelulu rapalu w promocyjnej cenie, ale zastanawiam się, bo ponoć trudna do złamania. Pomóżcie!
no to ja Ci napiszę, że nie wiem, jak łamie się rapalu, ale złamana jest mięciutka i świetnie nosi.
ale jeśli chcesz kupić sobie chustę dla maluszka, noworodka, to coś znacznie bardziej miękkiego na początek polecam![]()
Rapalu bardzo ciężko się łamienie jest dobra na pierwsze motania i małe dzieci
Kasia, kup uzywana chustę!!!!! Na prawdę!!!
Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015
Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona
ze trudno sie łamie-tak ze nie jest dobra na pierwsze wiazania i malenstwo-złamana jest idealna nie z łamana gorzej-ja zaczynałam od rapalu
ale ja bym kupiła uzywana złamana wykochana chuste naaprawde szkoda kasy na nowa-chyba ze sie jest chustoswiremjak znakomitaczesc naszych forumek
ale na poczatek uzywanego cos jest za bazarku pasiak nati za120
chociażby-nie mój zeby nie było
Ostatnio edytowane przez Fusia ; 03-06-2011 o 15:43
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Rapalu nie jest już taka jak kiedyś. Te nowe chusty od nowości są dużo bardziej miękkie. Rapalu to akurat moja pierwsza chusta i nosiła Maluszka. Jak przyszła doradczyni do mnie to sama była w szoku, że rapalu jest taka milusia.
A swoją drogą, na bazarku znajdziesz dość tanie, dobre chusty![]()
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
wolałabym kupić używaną chustę, ale akurat nie znalazłam rapalu- nie wiem dlaczego ale coś urzekło mnie w tej chuście- w przeciwieństwie do nati np. Mam na myśli czerwoną, na dodatek teraz jest na nie promocja![]()
nati nati nati
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
znalazłam na forum info o wyprzedaży w gugu-gaga i kupiłam spontanicznie didka standard w promocji, czy dobrze zrobiłam to się okaże- teraz muszę szybko na jakieś szkolenie się wybrać
Dziękuję bardzo za wszystkie dobre rady!!!