Zobacz pełną wersję : MAKI forumowe -- mamy już -- fotki bawełny #44
ja mam hipooteze ze to zalezy od wody...
a jaka na Śląsku może być woda? :ninja:
brudna
Paprotka
20-06-2011, 19:28
Ooo, nie, nie! U mnie badania wody mówią, można pić z kranu! U moich rodziców w Tychach ponoć jest jeszcze lepsza
I wcale nie jest twarda
taki ot, sorki :P
mokra?
pauladuch
20-06-2011, 19:55
mokra?
:D
na slasku woda jest miekka i wbrew pozorom czysta:mad
tak sie wtrace a co....
ja mam hipooteze ze to zalezy od wody...
t_a_s-masz wode raczej twardą czy miękką -dzewczyny którym chusta sie rozeszła jaką macie wode?
Hmm, nie wiem, ale wydaje mi się, że bardziej miękką, a może to też jaki proszek, ja prałam w zwykłym dzidziusiu.
No ja mam z własnego ujęcia ani twarda ani miękka idealnie w środku.
w Glajwic mam twardą...
kurcze i teoria moja padła
Oficjalnie;) informuję, że od dzisiaj jestem szcześliwą posiadaczką szarego no cottona Lutei:D
Tym samym jestem w pełni usatysfakcjonowana rekompensatą za moje wadliwe maki.
Dziękuję.
:applause::applause::applause: Fotki poprosimy :mrgreen:
misunderstanding
28-06-2011, 09:38
i tak..
maki były moją ulubioną chustą, prałam je wedle instrukcji, przytulałam dużo, nosiłam w nich codziennie, fakt, wymemłane we wszystkie strony, ale przecież to chusta do noszenia.
no i podczas tego noszenia mi się rozeszły.. wyciągam wczoraj chustę z szafy w celu zamotania, patrzę a tam spore rozejście materiału.
czekam na odpowiedź od Nati.
i tak..
maki były moją ulubioną chustą, prałam je wedle instrukcji, przytulałam dużo, nosiłam w nich codziennie, fakt, wymemłane we wszystkie strony, ale przecież to chusta do noszenia.
no i podczas tego noszenia mi się rozeszły.. wyciągam wczoraj chustę z szafy w celu zamotania, patrzę a tam spore rozejście materiału.
bawełna czy len?
i tak..
a tak sie cieszylaś;(
i tak..
przykro mi:-( i lacze sie w bolu;-)
i tak..
chyba z tego co mnie pamiec nie myli powinnas najpierw zalatwic sprawe z Nati a potem pisac na forum...
misunderstanding
28-06-2011, 14:50
len, len..
eh. dostałam odpowiedź, że mam poprzesuwać nitki na właściwe miejsce szpilką i wyprać w większej temperaturze i obserwować materiał. ale ja się teraz boję w tej chuście nosić. :omg: i mam mieszane odczucia, co robić, czy próbować ją naprawiać, czy nie.
misunderstanding ale zawsze możesz się pocieszyć, że Twoja rozlazła się dopiero podczas któregoś tam noszenia a nie pierwszego, ręcznego prania zgodnie z instrukcją...
U mnie pranie w goracej (50-60st) wodzie nic nie dalo:-( ale u mnie tych rozejsc jest mnostwo, ale jak masz pojedyncze - to moze cos da:ninja:. No i ja tez czekam na maila od Natali, po rozmowie telefonicznej, ktora byla przesympatyczna:D
Prosze w pierwszej kolejnosci skontakstowac sie z producentem/sprzedawca.
Oficjalnie;) informuję, że od dzisiaj jestem szcześliwą posiadaczką szarego no cottona Lutei:D
Tym samym jestem w pełni usatysfakcjonowana rekompensatą za moje wadliwe maki.
Dziękuję.
WOW! Super rekompensata! :)
Ciesze sie ze sprawa zostala pozytywnie zakonczona. :)
Chcialam tylko podzielic sie z Wami informacja, ze moja reklamacja zostala uwzgledniona:), czekam tylko na jej realizacje;-) Natalia - dziekuje bardzo za mila rozmowe i otrzymanego w tej sprawie maila:thumbs up:!
misunderstanding
05-07-2011, 23:46
moja też została uwzględniona :P
czekam na no cottona :P
Takoż i ja mogę powiedzieć
że "maczne" przeboje zostały mi zrekompensowane... bo to co leży przede mną teraz
jest piękne :)
U mnie też reklamacja rozpatrzona pozytywnie w bardzo miłej atmosferze.
Takoż i ja mogę powiedzieć
że "maczne" przeboje zostały mi zrekompensowane... bo to co leży przede mną teraz
jest piękne :)
Foty! foty! :)
Dzisiaj otrzymalam chuste Flamingi brazowo-szare:love: w zamian moich maczkow;)
Wlasnie sie susza:lol: mam nadzieje, ze jutro bedziemy testowac:)
Bardzo dziekuje za zakonczenie sprawy w milej atmosferze:)