PDA

Zobacz pełną wersję : Jak mi chcieli męża "nawrócić"

joleczka
13-01-2011, 01:06
Mąż poszedł dzisiaj do sklepu z zachustowanym Adaśkiem no i "napadły" go panie z tekstem "a żona to to dziecko zawsze tak nosi i to chyba niezdrowe, krzywdę można zrobić" na co mój mąż odparł ze zdrowe i rehabilitant nam tak polecił :D ale panie ciągną że one słyszały ze nosidełka to niedobre, niezdrowe itd no to im W. walnął wykład o wyższości chusty nad nosidłem i dały spokój, pewnie stwierdziły ze taki sam nawiedzony jak mamuśka :ninja:
zastanawia mnie tylko czego oczekiwały, ze sie przyzna że siłą mu ta chustę na nim zawiązałam i z domu wygoniłam :duh: i ze jak go uświadomią to wróci do domu i ład i porzadek wózkowy zaprowadzi? :ninja:

roneczka
13-01-2011, 01:31
Pewnie nie zauważyły tej chusty,hehehe....

mamaHani
13-01-2011, 01:36
a za moim się tylko oglądały z cichym westchnieniem zachwytu

roneczka
13-01-2011, 01:37

a ja jak mojemu mówię o tym zachwycie, to ni w ząb uwierzyć nie chce, a dziecko rośnie i znowu noszenie mu umknie :-(

Sroka
13-01-2011, 08:14
ale w tym jest niezrozumialy dla mnie fenomen, bo moj M tez zauwazyl, ze jak szedl z Maja w chuscie, to sie wszystkie kobiety mlode i dojrzalsze do niego usmiechaly, zagadywaly i flirtowaly, choc po dziecku przeciez widac, ze pewnie i jakas mama gdzies musi byc. Naturalny pociag do samcow zapewniajacych opieke potomstwu? :hmm:
Smial sie kiedys, ze gdyby wiedzial, ze to tak funkcjonuje, to by sobie juz w szkole sredniej dorabial jako niania :D

PchlePsotki
13-01-2011, 08:49
ale w tym jest niezrozumialy dla mnie fenomen, bo moj M tez zauwazyl, ze jak szedl z Maja w chuscie, to sie wszystkie kobiety mlode i dojrzalsze do niego usmiechaly, zagadywaly i flirtowaly, choc po dziecku przeciez widac, ze pewnie i jakas mama gdzies musi byc. Naturalny pociag do samcow zapewniajacych opieke potomstwu? :hmm:
Smial sie kiedys, ze gdyby wiedzial, ze to tak funkcjonuje, to by sobie juz w szkole sredniej dorabial jako niania :D

He,he dobre.
Mam lepszy numer ,akie miał mąż i jego koledzy w wakacje sami jeździli z dzieciakami nad wodę- wszystkie baby się za nim oglądały;) .

Nastka55
13-01-2011, 10:34
hehe :) durne baby, dobrze ze Twoj M. sie nie dal i na dodatek wyklad wyglosil :)

mynia
13-01-2011, 10:43
brawo dla męża...ale zachustowanego lepiej samego z domu nie wypuszczać hahaha

Szczuru
13-01-2011, 10:48
mojego ostatnio babka zapytała czy to jego ,patrząc na Lilkę a on się uśmiechnął i mówi,że nie,że żony. :P
i baba zgłupiała :P

a dla Twojego brawa :)

roneczka
14-01-2011, 01:06
mojego ostatnio babka zapytała czy to jego ,patrząc na Lilkę a on się uśmiechnął i mówi,że nie,że żony. :P
i baba zgłupiała :P

Brawo za refleks!