Zobacz pełną wersję : Pouche slinglingsa
Tak ostatnio szukam kieszonki, bo oddałam moją starą w dobre ręce i hotslingi bardzo ładne, fakt. Zwłasza zachęcona waszymi opiniami zaczełam poszukiwać tej firmy. Lucky sprowadzane obecnie przez Tulipowna też zachęcające, zwłaszcza przez tego misia.
Ja mam. W moim odczuciu bardzo jak Hot Slings. Chociaz moze sie wypowiadac nie powinnam, bo HS mam za malego, a slinglingsa za duzego. :lol:
Dzięki za odpowiedź, o to mi chodziło. Czyli nie tylko hotsling jest najlepszy ale są porównywalne modele innych firm, w tej klasie powiedzmy.
Slingling jest jak najbardziej porownywalny. Gdyby nie metka, to bym nie rozroznila.
ja mam rozmiar 23, deczko na mnie za duży.
ale śliczny jest i na kurtce fajnie mi się go nosi.
Dziś do mnie doszedł :D Jest suuper, jak dla mnie. Wcześniej miałam tylko chusta.pl z pouchy, więc raczej bardzo obiektywna nie jestem, ale jak dla mnie bomba. Miły, lekko śliski materiał, podszyty pod kolanami, tak, że nic się małemu nie wpiło. No i wzór ładny, brązowy w niebieskie liściory. Jestem zadowola i polecam jakby kto szukał jakiegoś ładnego poucha.
http://images27.fotosik.pl/273/fb4b89503a75ab80med.jpg
To taki pierwszy nasz nieśmiały fotek na tym forum.
http://images29.fotosik.pl/273/f4aa2459a045cc72med.jpg
A, jak szaleć to szaleć.
Ślicznie Wam z tą chustą - całej trójce :)
ja muszę się zastanowić poważnie, skąd wytrzasnąć pieniądze na wszystkie ładne chusty, które mi w oko wpadną... Chyba maszynkę do drukowania banknotów skądś ukradnę http://i291.photobucket.com/albums/ll314/Mecik/smieci/lezeikwicze.gif
Ładnie wam!! I te kolorki... mniam;)
marta-la
10-09-2008, 09:51
Rany jaki cudny :shock:
A napisz gdzie w końcu zamówiłaś? Ze strony czy z ebaya? I ile zapłaciłaś za przesyłkę?
Cudny jest faktycznie. Zamówiłam z ebaya, wpisałałm sobie slinglings w europa i wyszedł jeden sprzedawca, bez kryptoreklamy, nie znam osoby, ale dobry kontakt i szybko. W piątek rano zamówiłam i zapłaciłam. Wieczorem był wysłany, a we wtorek już u mnie :lol: Mogę podać sprzedawcę dla ułątwienia: herbalbaybee. Kto zainteresowany sprawdzi sobie cenę. Powiem tylko z przykrością, że na kupowanie u naszych dziewczyn hotslinga za 175 :shock: też mnie nie było stać.
tulipowna
10-09-2008, 21:25
sowka - pieknie wam w tym pouchu! fajnie, ze udalo ci sie go upolowac, no i wysylka ekspresowa :)
dzięki tulipowna. Dodam jeszcze tylko, że nie "upolować", bo ten sprzedawca ma w stałej ofercie nowe slinglingsy. A luckiego od ciebie tulipowna też kupię :lool: kiedy tylko będą, bo bardzo mnie ten misiu kręci. :wink: No i jeżeli nie podniesiesz zbytnio sugerowanej ceny :hey:
sowka! piekny i pieknie Wam w nim!!!! wybralas sliczny wzor! pedze na linka pomarzyc o ewentualnym zakupie :)
tulipowna
10-09-2008, 22:49
dzięki tulipowna. Dodam jeszcze tylko, że nie "upolować", bo ten sprzedawca ma w stałej ofercie nowe slinglingsy. A luckiego od ciebie tulipowna też kupię :lool: kiedy tylko będą, bo bardzo mnie ten misiu kręci. :wink: No i jeżeli nie podniesiesz zbytnio sugerowanej ceny :hey:
jasne, zle sie wyrazilam :) a co do cen lucky baby, to nie ukrywam, ze moja ambicja jest uczynic je dostepnymi dla mam w polsce, tak zeby bardziej sie oplacalo je kupic u mnie, niz w usa ;) zobaczymy tylko, czy mnie urzad celny nie pusci z torbami :)
Tymianka
12-09-2008, 15:44
sowka33 - przez Ciebie zachorowałam na hibiskusa slinglings ;) póki co na e-bayu go nie ma...ale dzięki za namiary!