Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: Pouche slinglingsa

sowka33
    Guest

Domyślnie Pouche slinglingsa

Tak ostatnio szukam kieszonki, bo oddałam moją starą w dobre ręce i hotslingi bardzo ładne, fakt. Zwłasza zachęcona waszymi opiniami zaczełam poszukiwać tej firmy. Lucky sprowadzane obecnie przez Tulipowna też zachęcające, zwłaszcza przez tego misia.

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Ja mam. W moim odczuciu bardzo jak Hot Slings. Chociaz moze sie wypowiadac nie powinnam, bo HS mam za malego, a slinglingsa za duzego.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

sowka33
    Guest

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź, o to mi chodziło. Czyli nie tylko hotsling jest najlepszy ale są porównywalne modele innych firm, w tej klasie powiedzmy.

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Slingling jest jak najbardziej porownywalny. Gdyby nie metka, to bym nie rozroznila.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

ja mam rozmiar 23, deczko na mnie za duży.
    ale śliczny jest i na kurtce fajnie mi się go nosi.

sowka33
    Guest

Domyślnie

Dziś do mnie doszedł Jest suuper, jak dla mnie. Wcześniej miałam tylko chusta.pl z pouchy, więc raczej bardzo obiektywna nie jestem, ale jak dla mnie bomba. Miły, lekko śliski materiał, podszyty pod kolanami, tak, że nic się małemu nie wpiło. No i wzór ładny, brązowy w niebieskie liściory. Jestem zadowola i polecam jakby kto szukał jakiegoś ładnego poucha.

sowka33
    Guest

Domyślnie

To taki pierwszy nasz nieśmiały fotek na tym forum.

sowka33
    Guest

Domyślnie

A, jak szaleć to szaleć.

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Ślicznie Wam z tą chustą - całej trójce

ja muszę się zastanowić poważnie, skąd wytrzasnąć pieniądze na wszystkie ładne chusty, które mi w oko wpadną... Chyba maszynkę do drukowania banknotów skądś ukradnę

Chusteryczka Awatar kamaal
    Miejscowość
    chwilowo Wietrzne Miasto

Domyślnie

Ładnie wam!! I te kolorki... mniam
    Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Rany jaki cudny
    A napisz gdzie w końcu zamówiłaś? Ze strony czy z ebaya? I ile zapłaciłaś za przesyłkę?

sowka33
    Guest

Domyślnie

Cudny jest faktycznie. Zamówiłam z ebaya, wpisałałm sobie slinglings w europa i wyszedł jeden sprzedawca, bez kryptoreklamy, nie znam osoby, ale dobry kontakt i szybko. W piątek rano zamówiłam i zapłaciłam. Wieczorem był wysłany, a we wtorek już u mnie Mogę podać sprzedawcę dla ułątwienia: herbalbaybee. Kto zainteresowany sprawdzi sobie cenę. Powiem tylko z przykrością, że na kupowanie u naszych dziewczyn hotslinga za 175 też mnie nie było stać.

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

sowka - pieknie wam w tym pouchu! fajnie, ze udalo ci sie go upolowac, no i wysylka ekspresowa

sowka33
    Guest

Domyślnie

dzięki tulipowna. Dodam jeszcze tylko, że nie "upolować", bo ten sprzedawca ma w stałej ofercie nowe slinglingsy. A luckiego od ciebie tulipowna też kupię kiedy tylko będą, bo bardzo mnie ten misiu kręci. No i jeżeli nie podniesiesz zbytnio sugerowanej ceny

Chustonówka
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

sowka! piekny i pieknie Wam w nim!!!! wybralas sliczny wzor! pedze na linka pomarzyc o ewentualnym zakupie
    Mamusia Kubusia (09/2005) i Patuni (12/2007)
    http://moimdzieciom.blogspot.com/

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowka33
    dzięki tulipowna. Dodam jeszcze tylko, że nie "upolować", bo ten sprzedawca ma w stałej ofercie nowe slinglingsy. A luckiego od ciebie tulipowna też kupię kiedy tylko będą, bo bardzo mnie ten misiu kręci. No i jeżeli nie podniesiesz zbytnio sugerowanej ceny

jasne, zle sie wyrazilam a co do cen lucky baby, to nie ukrywam, ze moja ambicja jest uczynic je dostepnymi dla mam w polsce, tak zeby bardziej sie oplacalo je kupic u mnie, niz w usa zobaczymy tylko, czy mnie urzad celny nie pusci z torbami

Chustofanka

Domyślnie

sowka33 - przez Ciebie zachorowałam na hibiskusa slinglings póki co na e-bayu go nie ma...ale dzięki za namiary!
    Tymoteusz 2007, Natan i Beniamin 2009, Blanka 2013

Uprawnienia umieszczania postów