Zobacz pełną wersję : Koło Metra Wawrzyszew 12.11
pani_olo
12-11-2010, 20:36
Minęła nas dzisiaj mama zamotana w coś pomarańczowego, chyba elastyk. Szła dość energicznym krokiem, w dodatku maluszek był owinięty kurtką więc nie miałam jak się przypatrzeć. Tylko ogonki spod kurtki wystawały:) W sklepiku na rogu ul. Przytyk się schowała.
Kto to w mojej okolicy spaceruje?
A ja dwa tygodnie temu przy stacji benzynowej koło Lidla widziałam tam też chustową mamę, chusta widziana z daleka fioletowa :)
ja mieszkam przy Przytyk, tylko ani w pomarańczowej, ani w elastyku nie noszę. Ale jeśli to nie ja, to już nie wiem kto :), bo nikogo nie widuję
Dagmara, tu już obstawiam, że to ja w indio lila royal2, albo w Violi :) ja w czarnej kurtce, mały w granatowej czapce. Czy to nas widziałaś? :)
ja mieszkam przy Przytyk, tylko ani w pomarańczowej, ani w elastyku nie noszę. Ale jeśli to nie ja, to już nie wiem kto :), bo nikogo nie widuję
Dagmara, tu już obstawiam, że to ja w indio lila royal2, albo w Violi :) ja w czarnej kurtce, mały w granatowej czapce. Czy to nas widziałaś? :)
Zapamiętałam bardziej spodnie ;)
Takie dżinsy ala alladynki :)
Zapamiętałam bardziej spodnie ;)
Takie dżinsy ala alladynki :)
hehe, ponieważ posiadam takie supermodne dwa sezony temu, dodatkowo elegancko zjeżdzające z dupska szarawary, nie mam wątpliwości, że to ja :)
pozdrawiam :hello: i do kolejnego zobaczenia :)
pani_olo, skoro to Twoja okolica, to myślę, że też pewnie na siebie któregoś dnia wpadniemy :hello:
pani_olo
20-11-2010, 11:49
malgorozza no ja mam nadzieję :) Tylko moja młoda ostatnio bardzo samodzielna jest ;) więc możesz nas w MT nie zobaczyć. Ale może na kawulca się kiedyś umówimy?
bardzo chetnie :) wlasnie dzis, po dwoch weekendowych wizytach u tzw."normalnych" ludzi stwierdzilam,ze bardzo przydaloby mi sie spotkac z kims, komu z pewnych rzeczy nie trzeba sie tlumaczyc... :)