PDA

Zobacz pełną wersję : Łódź, Park Legionów

nieznajowa
10-11-2010, 23:43
Dziś chwilkę przed 14 w Parku legionów w Łodzi minęłam 2 razy mamę z dzieckiem... W czymś bordowym, chyba w nosidle ergonomicznym (tak mi się wydaje, że to nosidło, było pod połami kurtki).
Ja szłam z beżowym wózkiem, w białej kurtce.
Przyzna się któraś?

nasteria
11-11-2010, 11:30
O! Czyli to byłaś Ty!:) Tak myślałam ale na zdjęciu masz dłuższe włosy albo mi się wydawało...ja zresztą też niedawno ścięłam. Muszę uaktualnić avatarek .Byliśmy w bordowym leosiu storcza ale faktycznie pochowanym :p Jeszcze do tego w czarnym golfiku dla dwojga, więc totalna zmyła. No szkoda, że się nie zgadałyśmy, choć i tak długo nie zabawiłam, bo Piotruś miał tego dnia bunt chustowy :frown...chyba ząbki przyszłe Go już bardzo męczą, bo nic Mu już nie pasuje...

nieznajowa
11-11-2010, 11:43
nasteria, myślalam właśnie czy to nie Ty :) Ale w avatarku nie masz okularów. no a ja faktycznie ścięłam włosy.
Golf wyglądał mi na kapturek, dlatego myślałam, że to jakis ergonomik.
Ja po oistatnim tachaniu 2h mojego tobołka na razie wolę wózek... Nie dość, że 8kg to jeszcze te zimowe ciuchy, jakos mi nie jest wygodnie. Ale pewnie zaraz mi przejdzie bo uwielbiam miec Ole bliziutko ;) A chustowy bunt też ma, przesiadłyśmy sie juz właściwie zupełnie na Bondolino.
Musimy sie w końcu zgadać. ja tam jestem naprawdę codziennie poza dniami gdy leje i gdy gdzies jestem poza domem...

nasteria
11-11-2010, 12:03
no to tak jak ja :) wysyłam Ci pw z nr telefonu to jak będę szła to Ci smsa puszcze, oki? My też czasem pomykamy w wózku (zielonym), co jakiś czas muszę dać odpocząć plecom bo mi siadają niestety. O okularach zupełnie zapomniałam :hide: Na co dzień na zewnątrz noszę soczewki, tylko w domu okulary i jak muszę szybko wyjść. To do zobaczenia ale już po weekendzie, bo wyjeżdżamy :)

nieznajowa
11-11-2010, 12:09
Bardzo Ci ładnie w tych okularach.
Wysłałam Ci moj numer. Mam nadzieje, że uda sie zgadać :)