Zobacz pełną wersję : Prokocim Nowy 20.10
Pozdrawiam mamę, która była dziś koło godziny 15- tej na placu targowym z uroczą dwójką maluchów. Młodsze zamotane w niebieską nati i polarek, starsze w spacerówce. Usiłowałam posłać promienny uśmiech z daleka, ja byłam bez chusty i bez dziecia prosto z pracy. Jesteś tu mamo?:hello:
To nie ja, ale pozwole też pozdrowić (jeśli tu jest) mamę, która ok. 16 30 szła do Tesco przy Wielickiej (tym mostkiem nad ulicą). Maluszek był w czymś ciemnym (MT?) zarzucony na plecy, mama jest właścicielka ślicznej burzy włosów (byc może rudawych, coś kiepsko z moimi oczami ostatnio :P). My zbieraliśmy listki w pobliskich krzakach :D
claribell
22-10-2010, 09:52
A na kładce to byłam ja :) To ciemne to był polar dla dwojga - pod spodem manduczka :)
Widzę, że Prokocim i okolice obfituje w chustomamy - tylko ja mam jakiegoś pecha, bo mimo ciągłego rozglądania się, to jedynie wisiadła mi się zdarza zobaczyć.
Coraz więcej nas jest, tylko nie wszystkie na forum. Ja już tylko posyłam uśmiechy z daleka bo jak zaczepiałam to patrzą na mnie jak na wariatkę:duh:
claribell na zdjęciu masz całkiem inne włosy :) tzn. ciemniejsze. zresztą śliczny kolor. Następnego dnia bodajże (chyba nastepnego, pewna nie jestem :P) mijałyśmy się w wejściu do parku, ale byłaś bez dziecka a ja bez chusty. Miałam zagadać ale głupio mi jakoś było.... :hide: bo co bys powiedziała, jakby Cię baba zaczepiła ze widziała Cie kiedys tam z zamotanym dzieckiem?:mrgreen:
mastica my już bardziej nóżkowo-wózkowi niż chustowi, więc do wózkowych też sie usmiechaj :D
NA Prokocimiu faktycznie dużo jest chustonoszek spoza forum.
Ja sie usmiecham i jeszcze dodaje zawsze "przepraszam, ze tak sie gapie, ale tez kiedys nosiłam/jeszczde noszę :)"