PDA

Zobacz pełną wersję : Prokocim Nowy 20.10

mastica
20-10-2010, 22:58
Pozdrawiam mamę, która była dziś koło godziny 15- tej na placu targowym z uroczą dwójką maluchów. Młodsze zamotane w niebieską nati i polarek, starsze w spacerówce. Usiłowałam posłać promienny uśmiech z daleka, ja byłam bez chusty i bez dziecia prosto z pracy. Jesteś tu mamo?:hello:

salao
21-10-2010, 01:25
To nie ja, ale pozwole też pozdrowić (jeśli tu jest) mamę, która ok. 16 30 szła do Tesco przy Wielickiej (tym mostkiem nad ulicą). Maluszek był w czymś ciemnym (MT?) zarzucony na plecy, mama jest właścicielka ślicznej burzy włosów (byc może rudawych, coś kiepsko z moimi oczami ostatnio :P). My zbieraliśmy listki w pobliskich krzakach :D

claribell
22-10-2010, 09:52
A na kładce to byłam ja :) To ciemne to był polar dla dwojga - pod spodem manduczka :)
Widzę, że Prokocim i okolice obfituje w chustomamy - tylko ja mam jakiegoś pecha, bo mimo ciągłego rozglądania się, to jedynie wisiadła mi się zdarza zobaczyć.

mastica
22-10-2010, 16:05
Coraz więcej nas jest, tylko nie wszystkie na forum. Ja już tylko posyłam uśmiechy z daleka bo jak zaczepiałam to patrzą na mnie jak na wariatkę:duh:

salao
22-10-2010, 21:22
claribell na zdjęciu masz całkiem inne włosy :) tzn. ciemniejsze. zresztą śliczny kolor. Następnego dnia bodajże (chyba nastepnego, pewna nie jestem :P) mijałyśmy się w wejściu do parku, ale byłaś bez dziecka a ja bez chusty. Miałam zagadać ale głupio mi jakoś było.... :hide: bo co bys powiedziała, jakby Cię baba zaczepiła ze widziała Cie kiedys tam z zamotanym dzieckiem?:mrgreen:

mastica my już bardziej nóżkowo-wózkowi niż chustowi, więc do wózkowych też sie usmiechaj :D

NA Prokocimiu faktycznie dużo jest chustonoszek spoza forum.
Ja sie usmiecham i jeszcze dodaje zawsze "przepraszam, ze tak sie gapie, ale tez kiedys nosiłam/jeszczde noszę :)"