Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Prokocim Nowy 20.10

Chustofanka Awatar mastica
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Prokocim Nowy 20.10

Pozdrawiam mamę, która była dziś koło godziny 15- tej na placu targowym z uroczą dwójką maluchów. Młodsze zamotane w niebieską nati i polarek, starsze w spacerówce. Usiłowałam posłać promienny uśmiech z daleka, ja byłam bez chusty i bez dziecia prosto z pracy. Jesteś tu mamo?
    Duży Synek 1995
    Mała Córeczka 2009

Chustomanka Awatar salao

Domyślnie

To nie ja, ale pozwole też pozdrowić (jeśli tu jest) mamę, która ok. 16 30 szła do Tesco przy Wielickiej (tym mostkiem nad ulicą). Maluszek był w czymś ciemnym (MT?) zarzucony na plecy, mama jest właścicielka ślicznej burzy włosów (byc może rudawych, coś kiepsko z moimi oczami ostatnio ). My zbieraliśmy listki w pobliskich krzakach
    moje szczęścia: 21.12.2006, 22.11.2008

Chustofanka Awatar claribell
    Miejscowość
    Kraków / Czaniec

Domyślnie

A na kładce to byłam ja To ciemne to był polar dla dwojga - pod spodem manduczka
    Widzę, że Prokocim i okolice obfituje w chustomamy - tylko ja mam jakiegoś pecha, bo mimo ciągłego rozglądania się, to jedynie wisiadła mi się zdarza zobaczyć.

A tak szyje moja Mama :* - www.efartuchy.pl

Chustofanka Awatar mastica
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Coraz więcej nas jest, tylko nie wszystkie na forum. Ja już tylko posyłam uśmiechy z daleka bo jak zaczepiałam to patrzą na mnie jak na wariatkę
    Duży Synek 1995
    Mała Córeczka 2009

Chustomanka Awatar salao

Domyślnie

claribell na zdjęciu masz całkiem inne włosy tzn. ciemniejsze. zresztą śliczny kolor. Następnego dnia bodajże (chyba nastepnego, pewna nie jestem ) mijałyśmy się w wejściu do parku, ale byłaś bez dziecka a ja bez chusty. Miałam zagadać ale głupio mi jakoś było.... bo co bys powiedziała, jakby Cię baba zaczepiła ze widziała Cie kiedys tam z zamotanym dzieckiem?

mastica my już bardziej nóżkowo-wózkowi niż chustowi, więc do wózkowych też sie usmiechaj

NA Prokocimiu faktycznie dużo jest chustonoszek spoza forum.
    Ja sie usmiecham i jeszcze dodaje zawsze "przepraszam, ze tak sie gapie, ale tez kiedys nosiłam/jeszczde noszę "
    Ostatnio edytowane przez salao ; 22-10-2010 o 21:24
    moje szczęścia: 21.12.2006, 22.11.2008

Uprawnienia umieszczania postów