PDA

Zobacz pełną wersję : Błogosławeństwo Tesciowej ;P

ZuZaZo
15-08-2008, 00:58
Może któraś pamięta, pytałam się Was kiedyś czy jesteście w posiadaniu kompetentnych artykułów odnośnie chustowania, rekomendowane min przez pediatrów, psychologów, neurologów. Było mi to potzrebne by czarno na białym zaargumentować motanie mojej teściowej ( którą kocham zresztą bardzo - serio 8)) )
i stało się.
objawienie jakieś.
cud Chustowej Miłości.

zadzowniłą do mnie z rana i w tą nutę : a wiesz musze uzyć magicznego słowa. - ja, konsternacja, Ona : przepraszam , Ja : hmmm a za co ? ( borzecz jasna o szmatkach blaszkach już dawno zapomniałam ) Ona: nie iwedziała że to takie zdrowe? Ja : ale mamo ze co? Ona noszenie w chuście, Ja:.......................................

no i wyobraźcie sobie że podobno w radio była potęzna audycja o Chustonoszeniu no i ona madrymi wypowiedziami naładowana, przeanalizowała to w skrytości swego troskliwego umysłu i poparła mą "artystyczną fanaberię"

:)

fajnie nie :D

a nawet sama poprosiła cobym ją w kółku nauczyła Zołzuna nosić :D

bosko :twisted:

truska
15-08-2008, 01:03
No to wielki krok w waszym zyciu
gratuluję nowo zdobytej mądrości tesciowej :D

Z moja jest podbnie,
tylko slycha o moich nowych pomysłach,
dziwnie patrzy, pocichu komentuje
az któregos dnia ja oswieca
i całemu swiatu opowiada o wszytskich nowinkach
między innymi tak było z chustą :lol:

lila4
15-08-2008, 01:33
Gratulacje! To może sprezentuje jakąś chustę i sama się zamota :D

czukczynska
15-08-2008, 08:41
Moja mama sama lubi pochustować.Teściowa patrzy na to przychylnym okiem i uważa za fajny wynalazek (choć słowo wynalazek tu nie pasuje..).Zachustowałam szwagierkę,więc mają chusty w domu.

Budzik
15-08-2008, 11:38
"Stanie się cud i zrozumiesz wtedy, że..." - taka piosenka jest :-)
Myślałam, że może szanowna Teściowa przeczytała ostatni słynny artykuł w Dziecku :-)
Gratuluję nawrócenia teściowej :lol:

yena
15-08-2008, 12:22

aggie
15-08-2008, 12:47
Ha! To jest piekne.
Moja Tesciowa jest fanka chustonoszenia od samego poczatku, zreszta obie pary Dziadkow sa fanami chust i cala rodzina przychylnym okiem patrzy :D

Do tego stopnia, ze cytuja wyniki badan dot rozwoju dzieci afrykanskich noszonych i europejskich wozonych ;)

martyna
15-08-2008, 12:49
super :lol:
też bym chciała żeby moja teściowa plus moja mama miały pełną świadomość dobrodziejstwa chustonoszenia, a tak -patrzą na mnie trochę jak na dziwoląga :shock:

Lovrita Bornita Rokita
15-08-2008, 13:12
Gratuluje! Nawrocona tesciowa to dopiero jest wyczyn :lol:

Ruda
15-08-2008, 13:51
Kochaną masz tesciową :lol:

Meta
15-08-2008, 14:06
To super, że teściowa tak do tematu podchodzi :)
A mnie wczoraj miła pani zaczepiła w sklepie i wypytała o chusty - jak się wiąże, gdzie kupić, za ile i jaką - bo chciałaby synowej w prezencie kupić, bo we Francji widziała, że Francuzki noszą tak i bardzo się jej spodobało. Taka teściowa to SKARB!!! (chętnie bym taką adoptowała... :hide:)