Zobacz pełną wersję : łamanie lnu
ponieważ strasznie lubię len za jego milusińskość i lekką puchatość, postanowiłam zabić w nim resztki sztywności raz a dobrze :wink:
Potrzebny mi był do tego mąż i 30 kg 6,5 latek :D
http://img395.imageshack.us/img395/598/amanieroskasp9.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/1729/amanieroska2us1.jpg
trochę wariacji :lol:
http://img146.imageshack.us/img146/7875/amanieroska3gb4.jpg
przegoniłam chłopaków na prawie 2 godzinny spacer, jutro rosek wyląduje w pralce i zobaczymy :ninja:
Ja tam widzę kogoś więcej niż tylko jednego tatę i jednego 6,5-latka. :lol: :lol: :lol:
mój rosenholz po farbowaniu i praniu u petisu przyszedł tak mięciutki, że ....
aż za miękki !
i poszedł dalej w świat
aż jestem ciekawa oryginalnej sztywności roska
i jaki plecaczek na tatusiu, uuuuuu.
mój na plecy za nic nie chce wrzucać........
Pinaska ja się troszkę czepiam :D mój jest miękki, ale nie tak żeby oczyma wyobraźni widzieć z niego kołyskę dla nowegosmrodka :wink: jak flamingo czy konopie, więc maltretuję go troszkę, żebym z przyjemnością mogla nowego dziecia w nim nosić :wink:
a jaki to model india z lnem?
rosenholz :) wiem że kolory są do ....... ale mieliśmy tylko komórki do dyspozycji, bo wychodziliśmy z domu bez chęci robienia fotek :wink:
rosenholz :) wiem że kolory są do ....... ale mieliśmy tylko komórki do dyspozycji, bo wychodziliśmy z domu bez chęci robienia fotek :wink:
czyli on twardszy jest od indio ziegel na przykład?
czyli on twardszy jest od indio ziegel na przykład?
nie wiem bo ziegela w łapkach nie miałam, ale na pewno od sky i flaminga, ale to się da zmienić :twisted:
Super fotki :) A twoj Kuba to duzy chlopiec... moj 9 i pol letni Oscar wazy mniej :shock:
hanti, respekt dla artura!!!!!! kubie się chyba podobało, co?
pasjo, tak sobie przeglądam wątki i przeglądam i tak mi wychodzi, że jeszcze tydzień dwa i jakieś indio zawita w twoje progi :lol: :lol: :lol: czyżby nowa indiopasja? :wink:
pasjo, tak sobie przeglądam wątki i przeglądam i tak mi wychodzi, że jeszcze tydzień dwa i jakieś indio zawita w twoje progi :lol: :lol: :lol: czyżby nowa indiopasja? :wink:
koleżanka nie w temacie.
mam już trzy indio. tylko słabo się chwalę :)
Kuba był zachwycony :lool: Kiedy Lolka powiedziała że ją już nóżki bolą, Kuba oznajmił że się nie odklei i Artur niósł Kubę w chuście a Karolkę na rękach....nie wiem skąd ten chłop ma tyle siły, ja patrząc na niego się zmęczyłam
koleżanka nie w temacie.
:shock: :shock: :shock: a jakie? może fotki jakieś w stosownym wąciku?
koleżanka nie w temacie.
eee tam... pewnie z tych indio będę się wyprzedawać niedługo. sprzedam je szybciej niż fotki zrobię.
za miękkie jakieś są, za delikatne.
konopie chodzą mi głowie.
twarde jak ja :):):)
Pasja a co masz :ninja: to zacznę ostrzyć pazurki
Ziegel cieńszy od rosenholza. :)
pasja-no nie daj się prosic, cyknij zdjęcia. :)
pasja-no nie daj się prosic, cyknij zdjęcia. :)
Ty mnie tu, droga koolesanko, głowy nie zawracaj próżnemi fotkami.
idę czytać Sama Wiesz Co!
koleżanka nie w temacie.
eee tam... pewnie z tych indio będę się wyprzedawać niedługo. sprzedam je szybciej niż fotki zrobię.
za miękkie jakieś są, za delikatne.
konopie chodzą mi głowie.
twarde jak ja :):):)
bo to jest tak, że indio to są takie szmato-ręczniki ....tylko nikt na głos tego nie powie bo jest zmowa, że to niby takie ekskluzywne chusty :roll: :roll: :roll:
bo to jest tak, że indio to są takie szmato-ręczniki
najdroższe jakie miałam :twisted:
hehe, jak kupiłaś nowe to fakt!
ja bym sobie na chłodniejszą jesienną porę jakieś konopie sprawiła - byle tylko nie w oryginalnym kolorze, bo bandażem owijać się nie będę!
:twisted:
ja Was ładnie proszę :nono:
proszę nie obrażać moich uczuć indiofilskich :wink:
ja Was ładnie proszę :nono:
proszę nie obrażać moich uczuć indiofilskich :wink:
a co? za obelgi pod adresem indio wątek zostanie ... zesłany ???
ech ta poprawność polityczna... no i niedobrze moderacji podpadać :roll:
to ja już zamilknę żeby moderacji nie podpadać :wink:
to ja już zamilknę żeby moderacji nie podpadać :wink:
:wink: :wink: :wink:
bo to jest tak, że indio to są takie szmato-ręczniki ....tylko nikt na głos tego nie powie bo jest zmowa, że to niby takie ekskluzywne chusty :roll: :roll: :roll:
hehe, wreszcie na głos powiedziane, co mi od dawna chodzi po głowie....
była indiofilka :D
na serio to ja mam z indio inny problem. pal licho, że ręcznik bo fajnie nosi ale ponieważ ja ostatnio plecaczki preferuję, to mi jednak szerokości chusty w prostym brakuje....
na serio to ja mam z indio inny problem. pal licho, że ręcznik bo fajnie nosi ale ponieważ ja ostatnio plecaczki preferuję, to mi jednak szerokości chusty w prostym brakuje....
poważnie :shock: mi Karolka w prosty wchodzi
Te z lnem są sporo szersze od zwykłych bawełnianych. Podobno. ;) Moje bawełniane na wyjeździe jest, więc nie porównam. :)
poważnie :shock: mi Karolka w prosty wchodzi
motałam kiedyś jeden po drugim ze storcha i z rubinrota - no i różnica była spora. ale może znowu to kwestia jak wysoko dzieć siedzi? jak jest wysoko to pewnie mniej czuć że chusta węższa.