PDA

Zobacz pełną wersję : Reakcja pewnego pana

dziunka
07-08-2010, 12:09
Spaceruję z Asią w kieszonce i nagle patrzę a jakiś pan koło 60 stanął jak zamurowany i wrzasnął na całe osiedle: "NO KURCZE CO ZA WSPANIAŁY WIDOK! GDYBYM MIAŁ APARAT TO ZROBIŁBYM ZDJĘCIE".
Przechodnie stanęli by na nas popatrzeć:lol: A pan zaczął przemawiać do Joasi, która spojrzała na niego spod byka :lol:

Wspaniale usłyszeć takie słowa z samego rana i to od mężczyzny:thumbs up:

A potem wracając do domu wzruszyłam się i zaczęłam w duchu dziękować mojej koleżance że pokazała co to chusta :D

kasia
07-08-2010, 12:13
najfajniejsze komentarze słyszałam zazwyczaj od panów:) wiesz, ta bliskość piersi...:):):)

Nalia
08-08-2010, 15:09
u nas też przeważnie starsi panowie najlepiej komentują,szczególnie wtedy jak młody jeszcze był motany z przodu, zazwyczaj w stylu "ach jak ja ci mały zazdroszczę" albo "takiemu to dobrze" :)

nemhain
08-08-2010, 15:58
Tak, starsi Panowie są super:) jeżeli chodzi o chusty :D najczęściej miłe słowa słyszałam właśnie od nich :)

peluche
08-08-2010, 18:44
już to gdzieś pisałam, ale starsi panowie są super, najmilszy komentarz jaki usłyszałam zimą to starszy wzruszony pan, który się prawie zatrzymał i do nas: "ale się żółwik przykleił" :D:D:D

annya
08-08-2010, 21:30
już to gdzieś pisałam, ale starsi panowie są super, najmilszy komentarz jaki usłyszałam zimą to starszy wzruszony pan, który się prawie zatrzymał i do nas: "ale się żółwik przykleił" :D:D:D
Identycznie-starszy pan, zima i hasło o żółwiku, a do tego przesympatyczny uśmiech :).

Cobra
08-08-2010, 23:04
a ja mam szczęście ostatnio do pań po osiemdziesiątce (czasami nawet mocno po :D) i też są zachwycone :D

jewa
08-08-2010, 23:08
u nas też przeważnie starsi panowie najlepiej komentują,szczególnie wtedy jak młody jeszcze był motany z przodu, zazwyczaj w stylu "ach jak ja ci mały zazdroszczę" albo "takiemu to dobrze" :)
Dokładnie :D ja ten sam komentarz co raz słyszę :P

Rozalinka
08-08-2010, 23:21
Ja ostatnio motałam Zosię na plecach. Podbiega do mnie pani i z przerażeniem w oczach pyta: "Gdzie pani pomóc? Może coś przytrzymać???" Mina tej pani dała mi trochę do myślenia :) Ale chyba aż tak źle to wszystko nie wyglądało :)

horpyna
08-08-2010, 23:26
Super :) ja ostatnio wchodząc z Gabi w chuście do sklepu od dwóch starszych jegomościów usłyszałam, że kiedyś to tak cyganie dzieci nosili, a teraz i u nas noszą ;) ;) ;) aj nenenenenenene cygańskie życie kusi mnie... czy jak to tam szło w piosence ;P

dziunka
08-08-2010, 23:34
Moja mama twierdzi że cyganka jestem:hide:

peluche
09-08-2010, 01:38
Moja mama twierdzi że cyganka jestem:hide:
e tam, już strawiłam i cygankę i Afrykę, wszystko do przejścia ;)

sylwia-lubin
09-08-2010, 10:45
Ostatnio jak wychodziłam ze sklepu z zamotaną misią to do sklepu wchodził pan... na oko romskiego pochodzenia... i micha mu się uśmiechnęła od ucha do ucha...
ale...
szłam kiedys z misią w chuście i mijała nas cyganka... ubrana jak cyganka ale.... pchała przed sobą wypasiony wózek... :)
a co do panów... to kiedyś pewien pan... przedstawiciel lumpenploretariatu jak nas zobaczył zamotane to zawołał... czekaj! ja mam dla ciebie wózek.... :)

a reszta naszego osiedla już się chyba do nas przyzwyczaiła....

espejo
09-08-2010, 21:45
Mnie kiedys obejrzeli dwaj panowie, usmiechneli sie, jak to młodemu dobrze - z przodu jeszcze był, a potem jeden mówi do drugiego
O tak to mnie żona powinna nosić!
:)

dankin-82
09-08-2010, 22:03
hehe no mi dziś też starszy pan komplementa walnął o zamotanej młodej :D

Sylwia i co wózka nie wzięłaś ;)

brikola
09-08-2010, 22:08
:) bardzo miła reakcja :)

sylabelle
10-08-2010, 22:57
Aż się ze śmiechu popłakałam czytając wasze opowieści :applause:

MamaHenia&Stasia
10-08-2010, 23:08
Cyganka jedna nas dopadła keidyś...i juz myslałam, ze chce powróżyć, ale ona usmiechnęła się życzliwie powiedziała: my też tak nosimy....
Starsi panowie ..tak super są Klasyczne taksty jak wyżej pisałyście..
Mój osobisty Dziadzio tez mówi jak ich odwiedzam, że przyszła Africanka....
miły oddzwięk... jest nas coraz więcej to dlatego.