PDA

Zobacz pełną wersję : EC a choróbska

margolia
20-07-2010, 23:10
dziewczyny prosze o rade....
mały jest wysadzany do kupki na WC i tylko jako tako widze co tam zrobił...przez wode ;-)
dzisiaj go złapało cosik i ma gorączkę ok 38, popołudniu meczył sie troszke z kupką ok 5 min zrobił jak na niego normalną konsystencję a wieczorem znowu sie meczył ale zrobił juz bardziej lejącą budyniową zółtawą kupencję....to chyba trzydniówka bo juz wczoraj go mlekka goraczka meczyła ale paracetamol dostał w d....
a dzis wyszedł 1cm kwadratowy rumienia na policzku...
czy sie myle...co to moze byc??:hide:

tak własciwie skoro tak ważne jest obserwowanie kupek to jak to robic przy wysadzaniu na wc??:duh:

tak sobie jeszcze siedze i mysle bo wczoraj nic nie zrobił wiec popołudniu wymeczył gada z d,,,,,a wieczorem to chyba był efekt wycyckania cwiartki nektarynki...bo tak słodko ja cyckał....PIERWSZY RAZ....wiec moze bokiem mu wyszła i wtedy ta trzydniówka pasuje ....
ile to mysli sie przewija jak dziec chory ;-)

dominika79
21-07-2010, 01:03
ja nad nocnikiem wysadzałam :) - to do obserwacji tez dobre :)

margolia
22-07-2010, 12:23
tak nocnik dobra sprawa tylko moje malenstwo wrzeszczy w niebogłosy jak go sadzam....zreszta ma dopiero 6 miesiecy (nie siedzi) i nie chce go uczyc nocnika tylko odrazu na wc....gdzie go podtrzymuje i mam kontrole i czuje jak robi wszystko... wiec dalej pytanie jak wysadzać na wc? czy sprawdzac czy nie sprawdzać....a wc to takie co odrazu wpada i raczej nie widac nic u mnie;-) chyba papier bede wrzucała i wtedy widac bedzie ;-)