Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: EC a choróbska

Chustofanka Awatar margolia
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie EC a choróbska

dziewczyny prosze o rade....
    mały jest wysadzany do kupki na WC i tylko jako tako widze co tam zrobił...przez wode
    dzisiaj go złapało cosik i ma gorączkę ok 38, popołudniu meczył sie troszke z kupką ok 5 min zrobił jak na niego normalną konsystencję a wieczorem znowu sie meczył ale zrobił juz bardziej lejącą budyniową zółtawą kupencję....to chyba trzydniówka bo juz wczoraj go mlekka goraczka meczyła ale paracetamol dostał w d....
    a dzis wyszedł 1cm kwadratowy rumienia na policzku...
    czy sie myle...co to moze byc??

tak własciwie skoro tak ważne jest obserwowanie kupek to jak to robic przy wysadzaniu na wc??

tak sobie jeszcze siedze i mysle bo wczoraj nic nie zrobił wiec popołudniu wymeczył gada z d,,,,,a wieczorem to chyba był efekt wycyckania cwiartki nektarynki...bo tak słodko ja cyckał....PIERWSZY RAZ....wiec moze bokiem mu wyszła i wtedy ta trzydniówka pasuje ....
    ile to mysli sie przewija jak dziec chory
    Ostatnio edytowane przez margolia ; 20-07-2010 o 23:20

Chustomanka Awatar dominika79
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

ja nad nocnikiem wysadzałam - to do obserwacji tez dobre
    H- 28.06.2008 r., M -05.06.2001 r.

mojdom13.blogspot.com

http://http://www.chusty.info/forum/...ad.php?t=46784pieluszki wielorazowe

---> w razie zapchania skrzynki pw---> dosr@poczta.wp.pl

Chustofanka Awatar margolia
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

tak nocnik dobra sprawa tylko moje malenstwo wrzeszczy w niebogłosy jak go sadzam....zreszta ma dopiero 6 miesiecy (nie siedzi) i nie chce go uczyc nocnika tylko odrazu na wc....gdzie go podtrzymuje i mam kontrole i czuje jak robi wszystko... wiec dalej pytanie jak wysadzać na wc? czy sprawdzac czy nie sprawdzać....a wc to takie co odrazu wpada i raczej nie widac nic u mnie chyba papier bede wrzucała i wtedy widac bedzie

Uprawnienia umieszczania postów