PDA

Zobacz pełną wersję : chwalimy sie- sucha noc

lemniscus
29-06-2010, 21:08
musze sie pochwalic bo wiem ze tutaj znajde pelne zrozumienie ;) i docenienie
mianowicie dzis moja wspaniala cora 10,5 msc przespala cala noc z sucha pieluszka :) 2 razy ja wysadzilam na siusiu i 2 razy jadla i rano jak sie obudzila pieluszka nadal sucha byla
jestem w szoku biorac pod uwage ze na wysadzanie w ciagu dnia zdecydowanie szkoda jej czasu i jest ostry sprzeciw ale jak jest spiaca czy w nocy wlasnie idzie nam calkiem niezle
mam nadzieje ze dzis tez bedzie sucha noc :)
alez jestem z niej dumna :lol:

araszara
30-06-2010, 22:12
Gratuluję :) Każde złapane siusiu, to sukces, a tu jeszcze całą noc sucha - suuuper :) U nas nie ma szans na nocne wysadzanie, musi być najpierw cyś, bo inaczej wieeelka awantuuuuura... ;) Mam nadzieję, że jak Antoś podrośnie, to chociaż trochę się to zmieni.

Pati778
06-07-2010, 21:43
Super! gratulacje! też bym tak chciała. Niestety moje maluchy siusiają strasznie dużo, czasami się dziwie, że pieluchy to wytrzymują.

bessi
06-07-2010, 21:58
Gratuluję!!! Znam tą radość, córka ma prawie 10 m-cy i w ostatnim czasie miałyśmy kilka (może z 5 ;)) suchych nocy, za pierwszym razem, aż nie wierzyłam :ninja:

Pati778
06-07-2010, 22:29
nie wyobrażam sobie suchych pieluch u moich maluchów. Nawet mokrusieńkie były w największe upały.

margolia
12-07-2010, 21:27
Witam,
jestem tu nowa ale przeglądając tematy i posty po prostu musiałam najpierw tu się wypowiedzieć i nacieszyć(bo na razie to git mi idzie z wychowaniem bez pieluchowym ale to pewnie do czasu....)
moj maluszek ma obecnie 5,5 miesiąca ale od dawna zauważyłam ze niezasikiwał mi pampkow w nocy i w związku z tym przestałam mu je zakładać na noc
i wiecie co....budzi się na cycucha ale aż do 7 rano nie robi sisu .....a po 7 to amba co 10 minut ;-D