Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: chwalimy sie- sucha noc

Chusteryczka Awatar lemniscus
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie chwalimy sie- sucha noc

musze sie pochwalic bo wiem ze tutaj znajde pelne zrozumienie i docenienie
    mianowicie dzis moja wspaniala cora 10,5 msc przespala cala noc z sucha pieluszka 2 razy ja wysadzilam na siusiu i 2 razy jadla i rano jak sie obudzila pieluszka nadal sucha byla
    jestem w szoku biorac pod uwage ze na wysadzanie w ciagu dnia zdecydowanie szkoda jej czasu i jest ostry sprzeciw ale jak jest spiaca czy w nocy wlasnie idzie nam calkiem niezle
    mam nadzieje ze dzis tez bedzie sucha noc
    alez jestem z niej dumna
    Maja 16.08.2009
    Pola i Lena 04.06.2013

Chustomanka Awatar araszara
    Miejscowość
    południowe okolice Warszawy (dawniej okolice Paryża)

Domyślnie

Gratuluję Każde złapane siusiu, to sukces, a tu jeszcze całą noc sucha - suuuper U nas nie ma szans na nocne wysadzanie, musi być najpierw cyś, bo inaczej wieeelka awantuuuuura... Mam nadzieję, że jak Antoś podrośnie, to chociaż trochę się to zmieni.
    Musia i Tusia* V 2007 ... Franuś VIII 2008 ... Antoś IV 2010 ... Karolek VII 2013

* Mamusia i Tatuś wg 2,5 letniego Karolka

lubimy wielorazowe pieluszki używać i czasem szyć

Chustofanka Awatar Pati778

Domyślnie

Super! gratulacje! też bym tak chciała. Niestety moje maluchy siusiają strasznie dużo, czasami się dziwie, że pieluchy to wytrzymują.

Chustofanka Awatar bessi
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Gratuluję!!! Znam tą radość, córka ma prawie 10 m-cy i w ostatnim czasie miałyśmy kilka (może z 5 ) suchych nocy, za pierwszym razem, aż nie wierzyłam

Chustofanka Awatar Pati778

Domyślnie

nie wyobrażam sobie suchych pieluch u moich maluchów. Nawet mokrusieńkie były w największe upały.

Chustofanka Awatar margolia
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Witam,
    jestem tu nowa ale przeglądając tematy i posty po prostu musiałam najpierw tu się wypowiedzieć i nacieszyć(bo na razie to git mi idzie z wychowaniem bez pieluchowym ale to pewnie do czasu....)
    moj maluszek ma obecnie 5,5 miesiąca ale od dawna zauważyłam ze niezasikiwał mi pampkow w nocy i w związku z tym przestałam mu je zakładać na noc
    i wiecie co....budzi się na cycucha ale aż do 7 rano nie robi sisu .....a po 7 to amba co 10 minut ;-D

Uprawnienia umieszczania postów