Zobacz pełną wersję : Witam! Witam!
Wiewiórka
07-06-2010, 06:11
Witam! Mam na imię Kasia i mam ponad 2-letnią córkę. Nosiłam ją w chuście od urodzenia do 1,5 roku. Mała już od dawna nie chce, woli być niczym nie skrępowana i gnać, gdzie ją wiatr poniesie. Mój mąż bardzo polubił noszenie w chuście, chyba bardziej ode mnie. Wolał szaleć z córką w chuście niż brać wózek. Tylko ja musiałam mu dziecko ułożyć w chuście, wszystko zawiązać. Teraz chusta leży w szafie.... i chyba czeka na następnego bobasa.
Hej. Jak się tu wkręcisz to szybko będziesz chciała następne chusty i co za tym idzie, dzidzie do noszenie w nich ;)
Witaj :hey: Tu chyba sami 'wkręceni' nie tylko w chusty ale i w chuściochy ;)
Wiewiórka
07-06-2010, 11:37
Zobaczymy!
Na razie mam jedną i nie przewiduję następnej, ale kto wie... Tylko mnie mąż by pogonił z domu z większą ilością chust. To minimalista. Chusta super, ale najlepiej pożyczona albo, którą się dostało. Bo po co wydawać pieniądze na koleją chustę jak się ma już jedną po wcześniejszym dziecku?
W moim miasteczku to jak szłam z dzieckiem w chuście (albo mąż) to wszyscy się gapili- widok niecodzienny, chyba byłam tu jedyna. Reakcje raczej pozytywne.
araszara
07-06-2010, 12:33
Witaj :)
ps. Ja mojego męża przekonałam ostatnio do drugiej chusty, bo na tę pierwszą dzidzia trochę nakupkała. A że często się nosimy, no to w mokrej dziecia przecież nosić nie będę. To był dobry argument. Niestety w dniu kiedy zapłaciłam za upatrzoną drugą chustę, zachorowałam poważnie na trzecią (francuska tkana tęcza), którą zobaczyłam na tym forum... No i już myślę nad okazją, z jakiej będę mogła sobie sprawić albo zamówić to kolejne cudo:)
Oj trzeba uważać, bo się od chust uzależnia nie wiadomo kiedy... ;)
Witaj :)
ps. Ja mojego męża przekonałam ostatnio do drugiej chusty, bo na tę pierwszą dzidzia trochę nakupkała... .. No i już myślę nad okazją, z jakiej będę mogła sobie sprawić albo zamówić to kolejne cudo:)
Może kupka popołudniowa:)
Super argument. Jak się mój zorientuje, że już są 4 chusty to się nim posłużę:)
Winoroslinka
17-06-2010, 06:57
Witaj!! :) No to jak jestescie tak wkreceni oboje to juz tam wypatrujcie chuściocha :) I potem kolejnego i nastepnego, bo chust bedzie roznych przybywalo, żal nie spróbować nowych ;)
aniam123
17-06-2010, 09:14
Witaj Wiewiórko i rzeczywiście uważaj - to forum strasznie wciąga.
Mamamaria
17-06-2010, 09:52
Witaj :-)