Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Witam! Witam!

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie Witam! Witam!

Witam! Mam na imię Kasia i mam ponad 2-letnią córkę. Nosiłam ją w chuście od urodzenia do 1,5 roku. Mała już od dawna nie chce, woli być niczym nie skrępowana i gnać, gdzie ją wiatr poniesie. Mój mąż bardzo polubił noszenie w chuście, chyba bardziej ode mnie. Wolał szaleć z córką w chuście niż brać wózek. Tylko ja musiałam mu dziecko ułożyć w chuście, wszystko zawiązać. Teraz chusta leży w szafie.... i chyba czeka na następnego bobasa.

Chustomanka Awatar ledunia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Hej. Jak się tu wkręcisz to szybko będziesz chciała następne chusty i co za tym idzie, dzidzie do noszenie w nich

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Witaj Tu chyba sami 'wkręceni' nie tylko w chusty ale i w chuściochy

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Zobaczymy!
    Na razie mam jedną i nie przewiduję następnej, ale kto wie... Tylko mnie mąż by pogonił z domu z większą ilością chust. To minimalista. Chusta super, ale najlepiej pożyczona albo, którą się dostało. Bo po co wydawać pieniądze na koleją chustę jak się ma już jedną po wcześniejszym dziecku?
    W moim miasteczku to jak szłam z dzieckiem w chuście (albo mąż) to wszyscy się gapili- widok niecodzienny, chyba byłam tu jedyna. Reakcje raczej pozytywne.

Chustomanka Awatar araszara
    Miejscowość
    południowe okolice Warszawy (dawniej okolice Paryża)

Domyślnie

Witaj

ps. Ja mojego męża przekonałam ostatnio do drugiej chusty, bo na tę pierwszą dzidzia trochę nakupkała. A że często się nosimy, no to w mokrej dziecia przecież nosić nie będę. To był dobry argument. Niestety w dniu kiedy zapłaciłam za upatrzoną drugą chustę, zachorowałam poważnie na trzecią (francuska tkana tęcza), którą zobaczyłam na tym forum... No i już myślę nad okazją, z jakiej będę mogła sobie sprawić albo zamówić to kolejne cudo
    Oj trzeba uważać, bo się od chust uzależnia nie wiadomo kiedy...
    Ostatnio edytowane przez araszara ; 07-06-2010 o 12:36
    Musia i Tusia* V 2007 ... Franuś VIII 2008 ... Antoś IV 2010 ... Karolek VII 2013

* Mamusia i Tatuś wg 2,5 letniego Karolka

lubimy wielorazowe pieluszki używać i czasem szyć

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Chustofanka Awatar asiorek
    Miejscowość
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez araszara Zobacz posta
    Witaj

ps. Ja mojego męża przekonałam ostatnio do drugiej chusty, bo na tę pierwszą dzidzia trochę nakupkała... .. No i już myślę nad okazją, z jakiej będę mogła sobie sprawić albo zamówić to kolejne cudo
    Może kupka popołudniowa
    Super argument. Jak się mój zorientuje, że już są 4 chusty to się nim posłużę

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

Witaj!! No to jak jestescie tak wkreceni oboje to juz tam wypatrujcie chuściocha I potem kolejnego i nastepnego, bo chust bedzie roznych przybywalo, żal nie spróbować nowych
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Uprawnienia umieszczania postów