Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Weekendowy wyjazd chustowy:)

Monique76
27-05-2010, 23:32
Kiedyś tu na forum czytałam, że ktoś wybierał się chyba do Paryża i zastanawiał się czy brać wózek.. Ten wątek przypomniałam sobie, jak zaczęłam się w zeszłym tygodniu przygotowywać do wyjazdu na Roztocze na przedłużony weekend.. Bo kurcze - gdzie ja wozek zmieszczę do autka:) Cztery osoby plus bagaże to aż nadto w moim samochodzie.. na wózek zabrakło miejsca. Za to pojechały z nami dwie chusty..
Dzięki temu nigdy jeszcze nie poczułam się tak zupełnie nieograniczona .. Zosia w chuście była i w lesie, i w muzeum, i oglądała koniki, i "przeszła" przez twierdzę i kazamaty w Zamościu.. Motałysmy się na parkingu, w lesie, na samym środku rynku w Zamościu:) A Zosia z chusty rozdawała usmiechy na prawo i lewo:) Znajomi stwierdzili, że jest cudną reklamą chustonoszenia:)
Fajnie, że udało mi się przy drugim dziecku odkryć chusty.. No i to forum :lool:

Lena_a
28-05-2010, 23:57
Szkoda, że wcześniej się nie wybraliście, bo 3-go maja była piękna defilada na rynku w Zamościu, koniki ułańskie w paradzie no i my w MT z Majeczką. A po defiladzie do Zwierzyńca i na Roztocze. I faktycznie bez wózka człowiek czuje się taki wooolny :)