Zobacz pełną wersję : Musze sie pochwalic bo zaraz pekne z dumy!!!
Musze, po prostu musze! Bylam dzis na wyprzedazy garazowej. Nils szedl za jedna reke, zakupy byly w drugiej a Max zamotany na mnie! Zebyscie widzieli wszystkich, ktorzy nas zatrzymywali i mowili jaki to swietny pomysl! A ja tylko roslam! No i jedna biedna mama z dzieckiem mniej wiecej wielkosci
Maxa lezacym na reku. Biedna nie mogla nic poogladac, niczego dotknac i tylko sie stresowala a jak nas zobaczyla to natychmiast pokazala kolezance i tez sie nadziwic nie mogla ze ona tak nie ma...
Tu w Norwegii chusty ciagle jeszcze nie sa popularne i sa raczej zadkoscia wiec jak sie pojawiam w zbiorowisku ludzi to wywoluje sensacje...
Uwielbiam to uczucie;) Gratuluję;)
anndomag
01-05-2010, 22:40
Zdarzalo mi sie mijac w sklepach rodzicow z malenstwami na rekach czy w wozkach, a Karol w tym czasie spokojnie spal w chuscie. Skutecznie osloniety od wszelkich niepotrzebnych bodzcow, wtulony we mnie, calkowicie bezpieczny. Teraz juz raczej nie sypia i chetniej siedzi w wozku zakupowym, robiac w nim balagan, ale faktycznie...swego czasu tez roslam:) I nadziwic sie nie moglam, ze wszyscy tak dzieci nie nosza:) Toz to najwygodniejsze dla obu stron:) I chociaz Karol jednoczesnie tez wozkowy (wymiennie) to sa sytuacje w ktorych niejedna mama patrzy zafascynowana:)
:applause::applause::applause:
promuj chustonoszenie promuj w Norwegii :applause::applause::applause::applause:
Mayka1981
01-05-2010, 22:57
Ależ rośnij i puchnij z dumy, może z tego jakaś kolejna dusza pozna co to chusty i ile niosą ze sobą dobrego?
:D
CABabies
01-05-2010, 23:01
Swietne uczucie. Tez to bardzo lubie. My mieszkamy w Bialymstoku i zdaza mi sie to codziiennie, choc nie zawsze komentarze sa pozytywne, ale i na to mam szybkie, pouczajace ale uprzejme odpowiedzi :)
Tutaj poki co spotykam sie tylko z pozytywnymi reakcjami ale zadko zdarza sie jak dzis tylu ludzi komentujacych na raz. Mieszkam na wsi zabitej dechami i zwykle jak ide na spacer z Maxem w chuscie nie mijamy wielu ludzi. A wozka tez uzywamy na razie poki maly chce w nim jeszcze lezec, ale juz widze ze coraz mniej mu sie to podoba...