Zobacz pełną wersję : Tkana Lenny Lamb, Polekont, Medley czy Rapalu???
Naoiszcie proszę która z tkanych, wymienionych w temacie chust jest najlepsza? Nie są kosmicznie drogie, więc zależy mi na jakości -którą z nich poleciłybyście początkujacej (tzn.po elastyku) chustomotaczce?:lol:
paskowka
17-03-2010, 22:06
Polekont jest diagonalny, Medley nie znam w ogóle, Rapalu i LL - z tych bym wybrała, choć Rapalu ciut sztywnawe jak dla mnie. Ja mam słabość do LL, bo to moja pierwsza chusta była:) A jakby Lidka była mniejsza, to bym pewnie LL z bambusem wzięła.
dorcik81
17-03-2010, 22:07
tak naprawdę ile osób tyle opinii:rolleyes: każda lubi co innego:) ja osobiście z wymienionych zdecydowanie wybrałabym Lenny Lamb. Miękkie, mięsiste o zwartym splocie,cudnie noszą i cena nie jest powalająca.
Jeśli to ma być pierwsza tkana to wydaje mi się,że z tych będzie najlepsza
polekont tkany to byla moja pierwsza chusta i sobie ją chwalę :)
Mayka1981
17-03-2010, 22:19
Naoiszcie proszę która z tkanych, wymienionych w temacie chust jest najlepsza?
Ta, która najbardziej pasuje użytkownikowi pod względem wzoru i koloru, grubości i komfortu noszenia...
Nie są kosmicznie drogie, więc zależy mi na jakości -którą z nich poleciłybyście początkujacej (tzn.po elastyku) chustomotaczce?:lol:
LL albo Medley jak dla mnie... Ale - raczej wybierz to co Ci się wizualnie podoba - albo na macanie się z kimś umów albo wybierz się na jakieś chustowe spotkanie...
tak naprawdę ile osób tyle opinii:rolleyes: każda lubi co innego:)
Z tego wszystkiego to moim zdaniem Rapalu najlepsze ale jak słusznie przedmówczyni zauważyła - każdy zachwala co innego.
Chociaż ja już bym wolała Nati albo używanego Hopka czy Girasola