Naoiszcie proszę która z tkanych, wymienionych w temacie chust jest najlepsza? Nie są kosmicznie drogie, więc zależy mi na jakości -którą z nich poleciłybyście początkujacej (tzn.po elastyku) chustomotaczce?![]()
Naoiszcie proszę która z tkanych, wymienionych w temacie chust jest najlepsza? Nie są kosmicznie drogie, więc zależy mi na jakości -którą z nich poleciłybyście początkujacej (tzn.po elastyku) chustomotaczce?![]()
Polekont jest diagonalny, Medley nie znam w ogóle, Rapalu i LL - z tych bym wybrała, choć Rapalu ciut sztywnawe jak dla mnie. Ja mam słabość do LL, bo to moja pierwsza chusta byłaA jakby Lidka była mniejsza, to bym pewnie LL z bambusem wzięła.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
tak naprawdę ile osób tyle opiniikażda lubi co innego
ja osobiście z wymienionych zdecydowanie wybrałabym Lenny Lamb. Miękkie, mięsiste o zwartym splocie,cudnie noszą i cena nie jest powalająca.
Jeśli to ma być pierwsza tkana to wydaje mi się,że z tych będzie najlepsza
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
polekont tkany to byla moja pierwsza chusta i sobie ją chwalę![]()
Ta, która najbardziej pasuje użytkownikowi pod względem wzoru i koloru, grubości i komfortu noszenia...
LL albo Medley jak dla mnie... Ale - raczej wybierz to co Ci się wizualnie podoba - albo na macanie się z kimś umów albo wybierz się na jakieś chustowe spotkanie...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl