Zobacz pełną wersję : Wczoraj na Świętokrzyskiej... (Wwa)
jamamajka
04-02-2010, 08:07
Wczoraj na Świętokrzyskiej na wysokości Galerii K.Napiórkowskiej, koło 15:30 wymieniłyśmy uśmiechy z Mamą w ślicznym, czerwonym paltku (czy to było Mamaponcho? bo cuuuudne!), spod którego wystawała głowa w brązowej czapeczce.
Mamo, jesteś tu? Nie zatrzymałam się, bo leciałaś gdzieś z mężem, a ja gnałam z jednego sklepu do drugiego :roll:
kasia wska
05-02-2010, 18:26
to pewnie była kasia z chustomanii, minęłam ją na placu bankowym:) dzieć miał brązową czapkę z uszkami, kasia czapkę w paseczki. (no i paltko super! to na pewno mamaponcho).
na bank Kasia z Chustomanii, Bruniak ma czapkę z uszkami :) a ona piękne mamaponcho w kolorze wina (mam identyko :D)
no ale pewnie już to wiesz bo ich dzień później poznałaś :P
O rany, wywiad dziala ;) Tak, ta "pani z misiem pod kurtka" to ja. Malzowin tez moj. Gnalismy gdzies za Felixem, wskakujacym z euforii w kazda zaspe z okrzykiem "Snieg, snieg, patrzcie, tu jest snieg!"
jamamajka
10-02-2010, 15:00
Morepig rację ma, rzeczywiście się sprawa wyjaśniła... hehe :lol:
Ale i tak poznałam dopiero jak zobaczyłam czapkę z uszami...:duh:
kasia wska
10-02-2010, 17:01
:lool:
a moja jania też ma taką czapkę;), tylko kurcze kurtki takiej nie mam :cryy:. ale mam taką, jak Ty, jamamajko! :D