PDA

Zobacz pełną wersję : o nowej NATI słĂłw kilka..:D

dagusiaJot
09-05-2008, 19:58
A więc jest!!już mam!!śliczna Nati jest już u mnie w domu :D kiedy tylko mi ją przyniósł przesympatyczny Pan Kurier, pomyślałam, że ten dzisiejszy dzień będzie wyjątkowo udany. Popołudniu spacer chustowy z poznaną tu na forum Elenką oraz BUNS ;P Dzieci trochę marudne, ale dzielnie zniosły mamine plotki. Po powrocie do domu szybki deserek, pobawienie się z Arkiem,a w między czasie przyszła paczka. Rozpakowałam z dzieckiem na ręku, już prawie zębami przegryzałam folię, gdy się jednak okazało, że w domu są nożyczki. Wyciągnęłam ii...o jaka milutka..myślałam, że będzie twardsza..i kolorki stonowane..ładna..pomotałam się na "sucho" poprzytulałam trochę i poszłam Arusia kąpać. Kąpiel też udana, butla zjedzona iiii...Arek nie chce spać..hmmm..myślę sobie:no to Nati pójdzie w ruch. Pomotałam się do kieszonki, wkładam Arka..i chyba nacisnęłam mu na brzuszek,bo zwymiotował na podłogę, omijając łózko, ale nie omijając Nati..ehhh..także mój pierwszy wieczór z nową chustą skończy się na wyciągnięciu jej z pralki i powieszeniu na suszarce..miło..:D dzieć śpi, Nati się pierze, a ja się uśmiecham..bo dzień był<jest> bardzo udany!! :lol:

buns
09-05-2008, 20:02
hej hej:) cieszę się że udało mi się Was odszukać w parku:) tarnowskie góry są niby małe a ja Was szukałam i szukałam:) Super że nati już jest:)

sabcia
09-05-2008, 20:34
Zdjęcia, Zdjęcia!! Koniecnie jutro zdjęcia w akcji :D

hanti
09-05-2008, 21:42
chusty na szczęście szybko schną :wink: jutro czekamy na fotki :)

czukczynska
09-05-2008, 22:02
Zdj ęcia! Zdjęcia!

dagusiaJot
10-05-2008, 07:14
http://images29.fotosik.pl/210/6d1a80d82ed322f8.jpg (http://www.fotosik.pl)

przepraszam za jakość, cyfrówka pozyczona, będzie dopiero w poniedziałek :? i moge jedynie korzystać z kamerki.. i jak tylko będę mieć cos ładniejszego od razu dam na forum. Wrażenia bardzo pozytywne. Jest dużo milsza niż moja samoróbka, lepiej się wiąże. Ładnie się prezentuje:D cierpliwości moje Drogie, sesja zdjęciowa będzie już wkrótce!!;P

elenka
10-05-2008, 14:06
Daga kolorki śliczne, Nati robi takie niespodzianki, że właśnie fotki na ich stornie nie oddają uroku kolorów.
Kurcze chyba się zaraziłam, bo się nad drugą zastanawiam, jak mi wpadnie jakiś pieniążek to chyba sobie sprawię.

Mi też się kiedyś zdarzyło zbyt szybko po jedzeniu zamotać małego i trafił mlekiem prosto w moją szyję, łaskawie omijając chustę :lol:
A dziś mój Jarek miał premierę jako noszący i bardzo mu się podobało, chociaż na początku był spięty, ale obydwaj się potem wyluzowali.

dagusiaJot
10-05-2008, 14:17
elenkamojego Jacka wczoraj zamotałam rano, jak szedł do miasta:) na początku był niechętny, ale teraz coraz częściej się chustuje;P a mi dziś tak się jakoś Inka spodobała...hmm..ja już sama nie wiem..może po zakupie nati,lepiej wyłączyć kompa i nie oglądać tych wszystkich innych pięknych chust:Dhehe...ciężki ten żywot..ahh..ciężki..;p

elenka
10-05-2008, 14:27
Nie ma to jak sobie nowe uzależnienie stworzyć :roll: