Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: o nowej NATI słĂłw kilka..:D

Chustomanka Awatar dagusiaJot
    Miejscowość
    TARNOWSKIE GÓRY Osada Jana

Domyślnie o nowej NATI słów kilka..:D

A więc jest!!już mam!!śliczna Nati jest już u mnie w domu kiedy tylko mi ją przyniósł przesympatyczny Pan Kurier, pomyślałam, że ten dzisiejszy dzień będzie wyjątkowo udany. Popołudniu spacer chustowy z poznaną tu na forum Elenką oraz BUNS ;P Dzieci trochę marudne, ale dzielnie zniosły mamine plotki. Po powrocie do domu szybki deserek, pobawienie się z Arkiem,a w między czasie przyszła paczka. Rozpakowałam z dzieckiem na ręku, już prawie zębami przegryzałam folię, gdy się jednak okazało, że w domu są nożyczki. Wyciągnęłam ii...o jaka milutka..myślałam, że będzie twardsza..i kolorki stonowane..ładna..pomotałam się na "sucho" poprzytulałam trochę i poszłam Arusia kąpać. Kąpiel też udana, butla zjedzona iiii...Arek nie chce spać..hmmm..myślę sobie:no to Nati pójdzie w ruch. Pomotałam się do kieszonki, wkładam Arka..i chyba nacisnęłam mu na brzuszek,bo zwymiotował na podłogę, omijając łózko, ale nie omijając Nati..ehhh..także mój pierwszy wieczór z nową chustą skończy się na wyciągnięciu jej z pralki i powieszeniu na suszarce..miło.. dzieć śpi, Nati się pierze, a ja się uśmiecham..bo dzień był<jest> bardzo udany!!
    codzienność płata figle...

Chusteryczka Awatar buns
    Miejscowość
    Tarnowskie GĂłry

Domyślnie

hej hej cieszę się że udało mi się Was odszukać w parku tarnowskie góry są niby małe a ja Was szukałam i szukałam Super że nati już jest
    Ania, mama Agusi (19.02.2007) aka dr buns

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Zdjęcia, Zdjęcia!! Koniecnie jutro zdjęcia w akcji
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

chusty na szczęście szybko schną jutro czekamy na fotki
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Zdj ęcia! Zdjęcia!

Miejscowość

Domyślnie

[img][/img]

przepraszam za jakość, cyfrówka pozyczona, będzie dopiero w poniedziałek i moge jedynie korzystać z kamerki.. i jak tylko będę mieć cos ładniejszego od razu dam na forum. Wrażenia bardzo pozytywne. Jest dużo milsza niż moja samoróbka, lepiej się wiąże. Ładnie się prezentuje cierpliwości moje Drogie, sesja zdjęciowa będzie już wkrótce!!;P

Chustonówka
    Miejscowość
    Tarnowskie GĂłry

Domyślnie

Daga kolorki śliczne, Nati robi takie niespodzianki, że właśnie fotki na ich stornie nie oddają uroku kolorów.
    Kurcze chyba się zaraziłam, bo się nad drugą zastanawiam, jak mi wpadnie jakiś pieniążek to chyba sobie sprawię.

Mi też się kiedyś zdarzyło zbyt szybko po jedzeniu zamotać małego i trafił mlekiem prosto w moją szyję, łaskawie omijając chustę
    A dziś mój Jarek miał premierę jako noszący i bardzo mu się podobało, chociaż na początku był spięty, ale obydwaj się potem wyluzowali.
    The Best Is Yet To Come...

Miejscowość

Domyślnie

elenkamojego Jacka wczoraj zamotałam rano, jak szedł do miasta na początku był niechętny, ale teraz coraz częściej się chustuje;P a mi dziś tak się jakoś Inka spodobała...hmm..ja już sama nie wiem..może po zakupie nati,lepiej wyłączyć kompa i nie oglądać tych wszystkich innych pięknych chusthehe...ciężki ten żywot..ahh..ciężki..;p

Chustonówka
    Miejscowość
    Tarnowskie GĂłry

Domyślnie

Nie ma to jak sobie nowe uzależnienie stworzyć
    The Best Is Yet To Come...

Uprawnienia umieszczania postów