PDA

Zobacz pełną wersję : Kogo tato mieszka w Opolu na Domańskiego 40?

ninuczka
30-11-2009, 12:51
Spotakałam dziś w sklepie "u Marcina" przy ul. Domańskiego w Opolu bardzo miłego Pana, który wykazał się niezwykłą znajomością rzeczy odnośnie chustowania. Młodego miałam w 2x pod polarkiem, Młoda była w wózku. Nie widział wcześniej polarka, ale powiedział, że tak też można, ale na plecach wygodniej. Wie, bo jego córka nosi. Śmiał się do swojego kolegi, że córka wtedy wygląda jak wielbłąd :lol:. Mówił też, że sam mieszka przy Domańskiego 40 (chyba) i powiedział, gdzie córka, ale nie dosłyszałam a musiałam się zająć zakupami i nie dopytałam. Acha - ma piątkę wnuków i jego też próbowano zachustować, ale się nie dał. Bardzo pozytywne spotkanie.
KOGO TO TATO?

sza
30-11-2009, 12:58
ninuczka, co prawda nie wiem, czyj to tata, ale wykorzystam to, że się tu pojawiasz i spytam, czy przyjdziesz w końcu na jakieś spotkanie chustowe (tudzież inne), hę? może w sobotę? :-)

ninuczka
30-11-2009, 13:43
Hmm. Szczerze mówiąc, to jeszcze nie wiem, bo moja mama będzie robic imieniny (Barbara) i chyba jednocześnie Mikołajki. Jeśli się mylę, to będę :)
Szkoda, że nie wiesz, czyj to tata - już myslałam, że Twój...

kulka37
30-11-2009, 17:41
Ewo!Śniło mi się,że na kolejne warsztaty przyjechałaś półciężarówką i pomagaliśmy przenosić Twoje chusty.Tyle tego było,że po przebudzeniu nogi mnie bolały od chodzenia:-)):hello:

Mayka1981
30-11-2009, 17:44
Ewo!Śniło mi się,że na kolejne warsztaty przyjechałaś półciężarówką i pomagaliśmy przenosić Twoje chusty.Tyle tego było,że po przebudzeniu nogi mnie bolały od chodzenia:-)):hello:

:lool::lool::lool:

Ja mogę ponosić jakby co :ninja:

Co do taty to obstawiam Brikolowego, ale kto wie...

JJ
30-11-2009, 17:54
JA TEZ NIE WIEM KOGO TO TATA
ale musze przyznac ze fajny tata :thumbs up::applause::applause::applause:

ninuczka
30-11-2009, 19:04

:lool::lool::lool::lool:
O jeny|! Przepraszam Cię bardzo:lool::lool::lool::)
Żeby nam trochę lżej było, to staram się troszkę sprzedać :)(ale wiadomo - kryzys)
OT. Janis - zawstydziłaś mnie :hide:i muszę edytować post :) Ale ten Tata był fajowy :)