Zobacz pełną wersję : kieszonka i łapki na zew.
Kochane podpowiedzcie mi prosze od kiedy mozna dzieciowi łapki na zewnątrz wyciągnać? Tzn. na jakim etapie rozwoju musi być malec... musi siedzieć? czy wystarczy zeby główkę trzymał? Pewnie musi siedziec co?? echh to skisiłam sprawę :( dziś małemu wyciągnełam rączki... och jak mu sie podobało.... co prawda wiercił sie na prawo i lewo ale widac ze czuł sie bardzo swobodnie. Kurcze zamiast sprawdzić od kiedy można :duh: ech no :duh: .... mam nadzieje,ze da sie jeszcze wsadzić z łapkami schowanymi....
od momentu gdy samodzielnie siedzi niestety.
dwa X powinno pomóc, bo dziecie może łatwiej pod chustą ruszać łapkami z boków. ;)
dzięki Aga! echh no ale dałam ciała! no nic z łapkami na zew był tylko z 30 min wiec mam nadzieje,ze jutro moj dzieć zapomni o takiej możliwości :) i da sobie łapy schować.
taDorotka
01-11-2009, 22:35
rzeczywiście w 2x wiecej swobody łapki mają, ale 2x nie każdy lubi... ja lubię bardziej niż kieszonkę.
dankin-82
01-11-2009, 23:17
moja motana w 2x a i tak łapki całkowicie są na zewnątrz, dopiero jak zasnie chowamy no taki uparciuch z niej:twisted: albo będzie po jej myśli albo nici z chustowania
paskowka
02-11-2009, 08:55
Moja jak była mniejsza to nie wyciagała rączek oprócz 2X to jeszcze w kangurku - tyle, ze to trudniej zawiązać
kasia wska
02-11-2009, 10:55
no właśnie - jaśka jeszcze nie siedzi, choć ma już 9 mcy... a to trzymanie jej łapek w środku to jakaś tortura, chyba, że śpi:( czas się nauczyć 2x'a :D
No a ja od dziś ucze sie 2x... póki co probowałam na misiu i raz na dzieciu i średnio nam szło noo ale moze warto sie troszke pomęczyć i Szymkowi będzie tak wygodniej... no nic od dziś rozpoczynamy :)