Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: kieszonka i łapki na zew.

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie kieszonka i łapki na zew.

Kochane podpowiedzcie mi prosze od kiedy mozna dzieciowi łapki na zewnątrz wyciągnać? Tzn. na jakim etapie rozwoju musi być malec... musi siedzieć? czy wystarczy zeby główkę trzymał? Pewnie musi siedziec co?? echh to skisiłam sprawę dziś małemu wyciągnełam rączki... och jak mu sie podobało.... co prawda wiercił sie na prawo i lewo ale widac ze czuł sie bardzo swobodnie. Kurcze zamiast sprawdzić od kiedy można ech no .... mam nadzieje,ze da sie jeszcze wsadzić z łapkami schowanymi....

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

od momentu gdy samodzielnie siedzi niestety.
    dwa X powinno pomóc, bo dziecie może łatwiej pod chustą ruszać łapkami z boków.

Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

dzięki Aga! echh no ale dałam ciała! no nic z łapkami na zew był tylko z 30 min wiec mam nadzieje,ze jutro moj dzieć zapomni o takiej możliwości i da sobie łapy schować.

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

rzeczywiście w 2x wiecej swobody łapki mają, ale 2x nie każdy lubi... ja lubię bardziej niż kieszonkę.
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

moja motana w 2x a i tak łapki całkowicie są na zewnątrz, dopiero jak zasnie chowamy no taki uparciuch z niej albo będzie po jej myśli albo nici z chustowania
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Moja jak była mniejsza to nie wyciagała rączek oprócz 2X to jeszcze w kangurku - tyle, ze to trudniej zawiązać

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka

Domyślnie

no właśnie - jaśka jeszcze nie siedzi, choć ma już 9 mcy... a to trzymanie jej łapek w środku to jakaś tortura, chyba, że śpi czas się nauczyć 2x'a

Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

No a ja od dziś ucze sie 2x... póki co probowałam na misiu i raz na dzieciu i średnio nam szło noo ale moze warto sie troszke pomęczyć i Szymkowi będzie tak wygodniej... no nic od dziś rozpoczynamy

Uprawnienia umieszczania postów