Zobacz pełną wersję : przyszła kangurzyca wita
chmuralon
28-10-2009, 12:07
witajcie:) szalenie mi się to forum spodobało. Natrafiłam na nie buszując po necie. Jestem w 34 tygodniu ciązy. Od razu sobie założyłam, że będę mamą-kangurzycą chociaż nie miałam pojęcia o istnieniu takiego rynku chust. Kiedyś w Londynie widziałam mamę z zamotanym na niej niemowlaczkiem, no i wiedziałam o istnieniu nosidełek. Tak więc wyobraźcie sobie moje zdziwienie, gdy odkryłam, że to co sobie wymyśliłam istnieje w tak ogromnej różnorodności. Oczywiście teraz sama nie wiem jaką wybrać. Są takie piękne...Zresztą podobnie z pieluchami. Ze względów ideologicznych neguję jednorazówki. Tylko tetra. I znowu szok. Formowanki, kieszonki, AIO... Aż za przeproszeniem mózg się lasuje. Nie miałam pojęcia o istnieniu takiego rynku pieluch wielorazowych:) A jak mówiłam koleżankom-młodym mamom, że będę używać jedynie tetry, to patrzyły na mnie z politowaniem mówiąc, że mi przejdzie. Dlatego bardzo się cieszę, że Was znalazłam i mam nadzieję, że gdy zajdzie potrzeba będę mogła liczyć na Waszą pomoc bowiem moja koncepcja okazała się nader prymitywna w porównaniu z tym co jest obecnie. Miło jest spotkać osoby o podobnych poglądach szczególnie, że czasem nachodziła mnie (na szczęście tylko przelotem) myśl, że może jednak przesadzam...Pozdrowionka dla Was wszystkich:hello:
paskowka
28-10-2009, 12:36
Witaj serdecznie! Bardzo miło, ze tu trafiłaś i na pewno nie przesadzasz, a tu poznasz wiele takich mam i tat:) co to niby przesadzają:)
Witaj! :hello:
To że miałaś taką koncepcję zanim trafiłaś na forum bardzo dobrze wróży, a koleżanki się zdziwią :lol:
Dobromiła
28-10-2009, 12:42
Witaj! :welcome:
Przeszłam bardzo podobną drogę co Ty, tylko jestem ze dwa miesiące dalej na niej. Też na początku wiedziałam, że chusta i że tetra, a to forum powiedziało mi, że jest większy wybór. Jak tak dalej pójdzie to jeszcze się na wychowanie bezpieluchowe napalisz. :ninja: Ja już się napaliłam.
Nie przejmuj się. Nie przesadzasz. Będziesz super mamą kangurzycą!
:hello: witaj.
to masz dobra wiedze w odpowiednim czasie - przynajmniej zaoszczedzisz na wozku.:D
witaj serdecznie w gronie przesadnej bliskości:)
też cierpię chustofobię i jest mi z tym cholernie dobrze:lol:
chmuralon
28-10-2009, 15:57
:) na wychowanie bezpieluchowe już się napaliłam;) a co do wózka, to od razu mówiłam, że nie chcę. Jedna znajoma (litościwie) powiedziała, że w takim razie kupi go dla mnie (nic na siłę tylko młotkem). Zwłaszcza, że mieszkam obecnie na podhalańskiej wsi a Bartuś urodzi się w grudniu. To ja ten wózek mam na plecach nosić?? (w domyśle: przez zaspy). Nie ma to jak spotykać się ze zrozumieniem i logiką:) Przekopuję się przez to forum i przekopuję a końca nie widać. Stoję (m.in.) przed wyborem chusty. Tzn decyduję się na elastyczną tylko jeszcze nie wiem którą. Rozbuchany ten rynek niemożebnie:)
Mayka1981
28-10-2009, 16:11
A to dopiero początek :thumbs up:
Wybierz kolor jaki Ci odpowiada, firma to sprawa drugorzędna (niemniej polecam dział recenzji:thumbs up:)
No i oczywiście WITOJCIE :hello:
Kacha_79
28-10-2009, 18:03
Witaj :hello:
Uważaj, bo chusty uzależniają :lol::lol::lol:. Nie chciałam w to wierzyć, ale po kilku dniach również się uzależniłam :mrgreen: :rolleyes:.
:) Tzn decyduję się na elastyczną tylko jeszcze nie wiem którą. Rozbuchany ten rynek niemożebnie:)
Ano, prawda , będzie ciężko z wyborem, ale ile radochy przy tym :cool:
Witamy
:hello:
Witaj!Udzielaj się na forum,bo fajnie w dużym gronie pozytywnie zakręconych pogadać:-)
Witaj! Trafiłaś w odpowiednim momencie w odpowiednie miejsce :)
hali_nadi
28-10-2009, 21:48
Witaj:hello::hello:
neverendingstory
28-10-2009, 22:47
cześć i czołem:hello:
grazynajac
29-10-2009, 09:58
Witaj :hello::hello: przyjemnego pobytu na forum
kaka-llina
03-11-2009, 18:37
Witaj:hello: