Zobacz pełną wersję : TVN nosdełko kontra chusta
Dziewczyny o 10.30 w dzień dobry TVN będzie temat który na pewno Was zainteresuje.Ja jestem ciekawa bo myśle ze Zawitkowski bedzie się wypowiadał bo to przeciez naczelny "zaklinacz dzieci" TVNu :hide:
wiemy juz piata strona naskrobana
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=19887
wiemy, wiemy...
tak myślałam :hide:
ale może potem uda się podyskutowac , bo jak bedzie Zawitkowski to spora część naszych forumowiczek na pewno się nie bedzie z nim zgadzać :mrgreen:;-)
wiemy juz piata strona naskrobana
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=19887
no tak, a łudziłam się ze będę pierwsza :duh: o ja naiwna
hihihi ale dziś DDTVN bedzie miało oglądalność :) Nooo jeszcze 8 min!
jeszcze 5 min. Oglądalność maja niezłą, ja nie lubiąca reklam nawet je oglądam , by nie przegapi ni chwili
yanettee
21-10-2009, 11:29
oglądać !! a nie gadać :D
jestem w szoku, pan Z pozwolil nawet czasami nosic male dzieciaczki w pionie :D
A na "Kawałku szmaty" wysyp pytań o pierwszą chustę albo pytania czym zastąpić BabyBjorna który stracił wiarygodność :lol:
Tego się boję trochę, wysypu i tutaj "słomianego zapału"....ale okropna jestem :cool:
mam nadzieję , że po programie przybędzie nam stadko nowych forumowiczek :))
A na "Kawałku szmaty" wysyp pytań o pierwszą chustę albo pytania czym zastąpić BabyBjorna który stracił wiarygodność :lol:
Ha!:D:D:D
I o to chodzi :)
wrapsodia
21-10-2009, 12:53
obejrzałam i uważam że program nie był merytorycznie przygotowany - nie usłyszałam słowa o chustach elastycznych a nosidełka ogólnie skrytykowano i nie powiedziano nawet że są takie, które nie są wisiadłami...
yanettee
21-10-2009, 13:04
niom o MT nie było nic :(
ale pewnie sie nie da w tak krótkim czasie o wszytskim powiedzieć
obejrzałam i uważam że program nie był merytorycznie przygotowany - nie usłyszałam słowa o chustach elastycznych a nosidełka ogólnie skrytykowano i nie powiedziano nawet że są takie, które nie są wisiadłami...
było to zamierzone, ale to temat na dłuższe wyjaśnienie, a na to teraz nie mam czasu
Tego się boję trochę, wysypu i tutaj "słomianego zapału"....ale okropna jestem :cool:
nie jesteś okropna, ja też się tego obawiam
ale może niesłusznie:roll:
Ja myślę, że komuś nieobeznanemu, to może sie wszystko poplątać, i efekt by był taki, że zapamietał, że jakieś nosidło jest dopuszczalne, więc pewnie BB, bo takie fajne
I byśmy wrócili do punktu wyjścia.
A jeżeli ktoś sobie zakoduje, że tylko chusty są dobre, to szukając info o chustach, znajdzie i info o nosidłach miękkich.
było to zamierzone, ale to temat na dłuższe wyjaśnienie, a na to teraz nie mam czasu
podejrzewam, że chodzi o to, żeby kontynuować temat w kolejnych programach;-) jeżeli widzowie będą zainteresowani i będą dzwonić, pisać i się dopytywać, może powstanie cykl spotkań z chustami:rolleyes:
mylę się?:ninja:
Ja myślę, że komuś nieobeznanemu, to może sie wszystko poplątać, i efekt by był taki, że zapamietał, że jakieś nosidło jest dopuszczalne, więc pewnie BB, bo takie fajne
I byśmy wrócili do punktu wyjścia.
A jeżeli ktoś sobie zakoduje, że tylko chusty są dobre, to szukając info o chustach, znajdzie i info o nosidłach miękkich.
:thumbs up:
lalika dobrze gada, dać jej soczku:lol:
paskowka
21-10-2009, 14:00
Nie oglądałam, bo jestem w robocie, ale ja bym nie potępiała tego słomianego zapału, który się pojawił, bo na pewno kilka osób sie załapie z tego zapału i zostanie na dłużej:)
Jagienka
21-10-2009, 14:19
ja bym nie potępiała tego słomianego zapału, który się pojawił, bo na pewno kilka osób sie załapie z tego zapału i zostanie na dłużej:)
:thumbs up:
dokładnie tak.
neverendingstory
21-10-2009, 14:19
przegapiłam:(
jamamajka
21-10-2009, 14:33
kurde, ja też :cryy:
idę szperać w necie, może znajdę filmik...
Dać lalice soczku, koniecznie! Napiszę, jak było ze mną: w ciąży o chustach czytałam, ale mnie przerażały (tutaj zaglądałam, ale jeśli się ktoś boi motania i nagle czyta dywagacje o wyższości lnu limitowanego nad zwykłym, to zmiata, gdzie pieprz rośnie), kupiłam kółkową, ale mała kołyski nie lubiła. Gdzieś mi przemknęły informacje o dobrych nosidłach, a jednocześnie na niemowlęcych forach czytałam zachwyty o BabyshitBjornie, widziałam też masę reklam w prasie dla rodziców. Gdzieś mi się zakodowało, że BB to "dobre" nosidełko. I jak mała miała 6 tygodni,a mi ręce wysiadały, kupiłam na allegro. Dotarła paczka, a ja się w głowę puknęłam, bo dopiero na żywo widać dokładnie, co to za syf. Poszło do śmieci, bo się wstydziłam komuś to sprzedać/oddać, a kupiłam elastyka. A potem popłynęłam jak alkoholik po pierwszym piwie.
Jestem pozytywnie zaskoczona naczelnym specem TVN-u.
Fajnie, że taka dobra fama poszła w świat. Niech nawet co 100 mama zacznie motać, to już będzie ogromny sukces!
sylvetta
21-10-2009, 15:33
no i nie obejrzaaaaałam:hide:, ale ja to gdzies znajde jeszcze:twisted:
taDorotka
21-10-2009, 15:39
ja twierdze ze nieznające chust a moze nosidelkujące mamy zobaczyly jasny przekaz ze nosidlo dobre NIE JEST, tym jaśniejszy ze pan PZ z lalką w chuście siedzial a nie w nosidle
a jak w neci mamusie poszperaja to TU trafia i zapewne popłyną, bo takie skupisko chustoholiczek wciąga jak wir...
Proszę bardzo dla tych, co nie oglądały: http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,25237,news,,1,,w_nosidelku_czy_w_chuscie,aktual nosci_detal.html#autoplay
jamamajka
22-10-2009, 09:16
Jestem pozytywnie zaskoczona naczelnym specem TVN-u.
Przyłączam się! W końcu Paweł dał się przekonać, bo jeszcze na szkole rodzenia kategorycznie zabraniał nam nosić w pionie i jedyną chustą, którą polecał była kołyska Bebelulu.
No i w książce też trochę "jechał" po długich chustach.
A tu proszę, taka zmiana! :applause:
A poza tym bardzo fajnie prowadził dyskusję, bo Pieńkowska i Jagielski IMHO dali... ciała na całej linii (szczególnie Jagielski = katastrofa!)