PDA

Zobacz pełną wersję : popadam w psychozę :/

ala
08-09-2009, 00:12
używanie wielo ma już u mnie jakiś zboczony wymiar:hide:
planujemy weekendowy wyjazd z dziećmi no i średnio sobie to wyobrażam z wielorazówkami, a zwłaszcza z kupkającym noworodkiem:roll:
ALE normalnie nie mogę się przemóc w założeniu pampka. Dostałam w spadku 12 pampersów dla córki no i je założyłam w szpitalu, bo na początku dzieckiem opiekowały sie położne i bałam się że mi powyrzucają moje wielo:hide: chyba bym wpadła w depresję przy dłuższym ich używaniu - to raczej nie jest normalne...

obmyśliłam więc sobie plan zabrania jednorazówek na wyjazd no i natrafiłam na wątek o wakacjach i tylko pogłębiłam swoje psychiczne przemyślenia.....

to jest już tragikomiczne bo z jednej strony chciałabym miec na wyjezdzie świety spokoj i zabrac jednorazowki, a z drugiej strony myslalabym o tym ze nie uzywam wielo
:duh: a ile sie rozkladaja takie moltexy??? no i gdzie sie je kupuje:duh:???

formichiere
08-09-2009, 09:07
Na wakacjach trzeba odpoczywać więc bez ciśnień. Nic się nie stanie od paru wielorazówek. Możesz sobie wziąć trochę wielo dla spokoju ducha. Jednorazówki rozleniwiają nie da się ukryć ale w domu łatwo wraca się do wielo. Może Tushies one są chyba najbardziej eko ;-) i jest jeszcze parę innych dostępnych w PL. Powodzenia w przełamywaniu się i miłego wypoczynku!

Nata
08-09-2009, 09:49
u arabelli sa bambusowe pieluszki, fajne,uzywam. a w ogole,kobietko wyluzuj...wiesz do czego jest nadgorliwosc podobna..:D

Aloha
08-09-2009, 09:58
Ja pierwsze dni na wyjeździe jakoś źe się czułam z jednorazówkami. Kompletna śruba, widziłam opary chemii unoszące się w pieluszce, a wszytsko tak obrazowo jak na filmie Było sobe życie (pamiętacie te wszystkie stworki, bakterie, zcarne charaktery itp ??) :mrgreen:

No ale zdaję sobie sprawę że to nie jest normalne, no ale z drugiej strony ode mnie silniejsze:duh:

Ale myślę, że z wszytskiego można się wyleczyć. Jak się nie ma innych problemów to człowiek a dużo główkuje ...

ewinka
08-09-2009, 10:48
No to może rzeczywiście jednorazówki eko? albo chociaż papierki na kupki? Można przez inetrnet kupić -szybk dostawa prosto do domu,nie musisz nawet wychodzić i szukać w sklepie. I nie zakręcaj się tak strasznie - to tylko weekend :lol: Powodzenia :hello: