Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: popadam w psychozę :/

Mieszany widok

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie popadam w psychozę :/

używanie wielo ma już u mnie jakiś zboczony wymiar
    planujemy weekendowy wyjazd z dziećmi no i średnio sobie to wyobrażam z wielorazówkami, a zwłaszcza z kupkającym noworodkiem
    ALE normalnie nie mogę się przemóc w założeniu pampka. Dostałam w spadku 12 pampersów dla córki no i je założyłam w szpitalu, bo na początku dzieckiem opiekowały sie położne i bałam się że mi powyrzucają moje wielo chyba bym wpadła w depresję przy dłuższym ich używaniu - to raczej nie jest normalne...

obmyśliłam więc sobie plan zabrania jednorazówek na wyjazd no i natrafiłam na wątek o wakacjach i tylko pogłębiłam swoje psychiczne przemyślenia.....

to jest już tragikomiczne bo z jednej strony chciałabym miec na wyjezdzie świety spokoj i zabrac jednorazowki, a z drugiej strony myslalabym o tym ze nie uzywam wielo
    a ile sie rozkladaja takie moltexy??? no i gdzie sie je kupuje???
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Domyślnie

Na wakacjach trzeba odpoczywać więc bez ciśnień. Nic się nie stanie od paru wielorazówek. Możesz sobie wziąć trochę wielo dla spokoju ducha. Jednorazówki rozleniwiają nie da się ukryć ale w domu łatwo wraca się do wielo. Może Tushies one są chyba najbardziej eko i jest jeszcze parę innych dostępnych w PL. Powodzenia w przełamywaniu się i miłego wypoczynku!

Chustoholiczka

Domyślnie

u arabelli sa bambusowe pieluszki, fajne,uzywam. a w ogole,kobietko wyluzuj...wiesz do czego jest nadgorliwosc podobna..

Chusteryczka Awatar Aloha
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Ja pierwsze dni na wyjeździe jakoś źe się czułam z jednorazówkami. Kompletna śruba, widziłam opary chemii unoszące się w pieluszce, a wszytsko tak obrazowo jak na filmie Było sobe życie (pamiętacie te wszystkie stworki, bakterie, zcarne charaktery itp ??)

No ale zdaję sobie sprawę że to nie jest normalne, no ale z drugiej strony ode mnie silniejsze

Ale myślę, że z wszytskiego można się wyleczyć. Jak się nie ma innych problemów to człowiek a dużo główkuje ...

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

No to może rzeczywiście jednorazówki eko? albo chociaż papierki na kupki? Można przez inetrnet kupić -szybk dostawa prosto do domu,nie musisz nawet wychodzić i szukać w sklepie. I nie zakręcaj się tak strasznie - to tylko weekend Powodzenia

Uprawnienia umieszczania postów