Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zachustowałam pierwszą bratową!

edoro
07-09-2009, 18:26
Pożyczyłam elastyka (mmadzik- dzięki:)) i poszłam w odwiedziny do bratowej i jej córy- idea chusty jej się podobała, ale nie miała okazji się motać wcześniej.
Mała(1,5 m-ca) nie protestowała, grzecznie dała się 2 razy zamotać, później poszła przytulona do mamy na spacer i od razu zasnęła! No to udany first time!!
Teraz szukam elastycznej chusty dla nich:applause:

Bardzo miłe jest zarażanie innych tą "chorobą" (bo to chyba jest choroba psychiczna, nie? świr chustowy):mrgreen:

A napisałam w tytule pierwsza- bo mam jeszcze drugą bratową z miesięczną córeczką- czeka:)
Jeśli mmadzik nie urodzi w międzyczasie to jeszcze w tym tygodniu się wybieram, trzymajcie kciuki;)

Tuja
07-09-2009, 21:52
Super! Gratulacje:D I fajnie, że to taki maluszek - długi okres chustowania przed nimi :)
Ja się ostatnio dowiedziałam, o dwójce znajomych, które mnie w chuście widziały jedynie,( nawet o tym nie rozmawiałyśmy) i to wystarczyło, żeby spróbowały - z powodzeniem:D

kulka37
07-09-2009, 23:13
Jak ja lubię czytać takie historie!Gratulacje!

mmadzik
07-09-2009, 23:13
Świetnie, że chusta już się przydaje, a nie leży w domu i czeka na nasze dziecko :applause: Ja, jeśli się "wciągnę" w chustowanie, zamierzam spróbować ze szwagierką i koleżankami na studiach :mrgreen: