Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Zachustowałam pierwszą bratową!

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie Zachustowałam pierwszą bratową!

Pożyczyłam elastyka (mmadzik- dzięki) i poszłam w odwiedziny do bratowej i jej córy- idea chusty jej się podobała, ale nie miała okazji się motać wcześniej.
    Mała(1,5 m-ca) nie protestowała, grzecznie dała się 2 razy zamotać, później poszła przytulona do mamy na spacer i od razu zasnęła! No to udany first time!!
    Teraz szukam elastycznej chusty dla nich

Bardzo miłe jest zarażanie innych tą "chorobą" (bo to chyba jest choroba psychiczna, nie? świr chustowy)

A napisałam w tytule pierwsza- bo mam jeszcze drugą bratową z miesięczną córeczką- czeka
    Jeśli mmadzik nie urodzi w międzyczasie to jeszcze w tym tygodniu się wybieram, trzymajcie kciuki
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustoholiczka Awatar Tuja

Domyślnie

Super! Gratulacje I fajnie, że to taki maluszek - długi okres chustowania przed nimi
    Ja się ostatnio dowiedziałam, o dwójce znajomych, które mnie w chuście widziały jedynie,( nawet o tym nie rozmawiałyśmy) i to wystarczyło, żeby spróbowały - z powodzeniem

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Jak ja lubię czytać takie historie!Gratulacje!

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Świetnie, że chusta już się przydaje, a nie leży w domu i czeka na nasze dziecko Ja, jeśli się "wciągnę" w chustowanie, zamierzam spróbować ze szwagierką i koleżankami na studiach

Uprawnienia umieszczania postów