PDA

Zobacz pełną wersję : Dzien dobry

bluejay
20-08-2009, 01:19
Mam na imie Asia, jestem mama 3.5 miesiecznej Michelle, czyli swojskiej Michaski. O chustach dowiedzialam sie zupelnie niedawno (Michaska miala moze 3 tygodnie) ktos polecil sleepy wrap. Przyszedl piekny niebieski. Pierwsze proby wiazania wypadly na plazy, nad oceanem. I tu wciaz trzymalam rece pod "kolyska" bo przeciez co ja zrobie jak sie to wszystko porozwiazuje;-)) Chusta sprawdzala sie swietnie nad oceanem, ale w srodku dnia, gdy upal nieznosny, temp powyzej 40C, wilgotnosc powietrza 100% nie bylo mowy o tym, ze bedzie jakiekolwiek motanie. Ktos odeslal mnie na TBW.com i tam znalazlam chustowy raj na ziemi;-) Polecono nam Vatka i.. zakochalysmy sie w niebieskim Vatku obie. Oczywiscie najczesciej pada pytanie "jak sie w chuscie podoba mojemu SYNKOWI".. a maz mowil,zeby zakupic Maruyame;-), tylko ja nietrawie rozowego koloru.
Nie sadze, ze bedziemy dokonywac dalszych chustowych zakupow, no chyba, ze sie Vatek wykonczy. Zaluje tylko tego, ze chustowych mam tu nie ma, a jesli sa, to sa pochowane. Musze wiec zadowolic sie wirtualnymi chusciankami;-))

ewadbr
20-08-2009, 01:28
Nie - no ja jestem :ninja:

WITAJ !!! :)

A co do zakupów to jak tu pobędziesz na pewno zmienisz zdanie...:)

kulka37
20-08-2009, 07:07
Witaj!A co do chust zakupu nowych chust,to pogadamy za jakiś czas:D:D:D

b.szczelna
20-08-2009, 07:39
witaj;) ja tez nie chciałam nowych, innych. i uwazalam ze np 300zł za szmate to tylko wariatka da.

no to zwariowałam;)

czukczynska
20-08-2009, 07:46
Witaj :hello:
Czuj się z nami dobrze :)

kuku
20-08-2009, 08:04
a maz mowil,zeby zakupic Maruyame;-), tylko ja nietrawie rozowego koloru.

Hahaha! U nas na odwrót. Ja jęczałam, że chcę maru a mąż oponował! To moje niespełnione marzenie chustowe...

Nie sadze, ze bedziemy dokonywac dalszych chustowych zakupow, no chyba, ze sie Vatek wykonczy.

Ostrożnie z takimi deklaracjami! Wypominmy Ci to za parę tygodni :P

A poza tym fajnie że jesteś. Witaj :thumbs up:

Magducha_22
21-08-2009, 13:10
chyba wszystkie tak zaczynałyśmy "Kto to widział tyle płacić za chuste" albo "Po co mi kilka chust, przecież jedna wystarczy" :bduh:... Do czasu.
Miłego noszenia
pozdrawiam :hey:

bluejay
22-08-2009, 13:49
Ceny chust mi nie przeszkadzaja bynajmniej. Mysle, ze dostep do nich jest zbyt trudny, ja z tych, co lubia podotykac przed zakupem czegokolwiek. Nie wyobrazam sobie wsiasc w auto i przejechac ze 4 stany, tylko po to, aby podotykac chuste jakas tam;-) Wy macie spotkania, gdzie do zakochania jeden krok.. a wlasciwie jedno zamotanie i zakup gotowy. Na razie starcza nam Vatek i juz.

JJ
22-08-2009, 15:28
Witaj!A co do chust zakupu nowych chust,to pogadamy za jakiś czas:D:D:D

he he he to samo sobie pomyslalam

witajcie na forum :hello::hello:

dorulka
22-08-2009, 15:49
chyba wszystkie tak zaczynałyśmy "Kto to widział tyle płacić za chuste" albo "Po co mi kilka chust, przecież jedna wystarczy" :bduh:... Do czasu.
Miłego noszenia
pozdrawiam :hey:

Oj tak, oj tak. Ja myslalam, ze kupując jedna koniecznie trzeba sprzedac druga, bo kto to widzial tyle szmat miec:-)

Pozdrowienia dla Michaski, jak tez mam swoja Michaśke zwaną Myszą:-)

buraczanajolka
22-08-2009, 19:17
witaj:)michaśka...super imię.ze tez na nie ja nie wpadłam;)

dagis
23-09-2009, 17:54
ojej blue i ty tez tu
hej ! witaj

gyokuro
23-09-2009, 21:19
Witaj :)
Ech... Maruyama, chciałabym mieć! Ale nie na moją kieszeń. Oby na razie :D
Miłego chustowania :D