Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dostałam indio!!!!

kulka37
11-08-2009, 21:41
Kolejna dłuuuugachna delegacja małża.A ja sama z dziećmi w domu.Nie pierwszy i nie ostatni raz:frown Jakoś nie potrafię się przyzwyczaić.Mimo telefonów,maili itp.Ciężko i już.I tak sobie dziś siedzę i smęcę jak czort i nagle dzwonek do drzwi.Listonosz??Paczka?? Mój małż na poprawę humoru kupił mi indio natur z lnem!!!!Marzyłam od dawna, śniło mi się nie wiem ile razy.A dziś przyszło i jest i patrzę i nie mogę się nacieszyć i...jeszcze bardziej tęsknie do mojego chłopa:duh::duh: Rozumiecie to??

lalika
11-08-2009, 21:43
Ale fajnie :)

czukczynska
11-08-2009, 21:44
To najbardziej cieszy -że chłop rozumie:lol:
Gratuluję!

kammik
11-08-2009, 21:46
Rozumiecie :) Mój się wybiera za miesiąc do skandynawskich krajów i powziął mocne postanowienie zdobycia oberżynowej Zary. Trochę się cieszę, że wyjeżdża ;D

kamilcia.xt
11-08-2009, 21:47
tak sam z siebie kupił??? Ale fajnie!

iska1
11-08-2009, 22:01
Ale fajnie! :thumbs up:Kulka jak to się robi? Mój tez jeździ w delegacje ale chust kolejnych wcale nie rozumie, o ty zeby sam kupił już nie wspomnę...

uma
11-08-2009, 22:02
zawsze to jakaś pociecha ;)

andzia_1978
11-08-2009, 22:06
Rozumiecie :) Mój się wybiera za miesiąc do skandynawskich krajów i powziął mocne postanowienie zdobycia oberżynowej Zary. Trochę się cieszę, że wyjeżdża ;D
jeeju też bym sę trochę cieszyła:hide:

slonetshko
11-08-2009, 22:07
Pozazdrościć pomysłowego chłopa :thumbs up:

kulka37
11-08-2009, 22:08
No sam z siebie:) ale myślę,że nasze forum pomogło,(a więc poniekąd i Wy wszystkie:mighty:),bo śmiał się jak młode źrebię,gdy czytał ze mną wątek o tym,jak dziewczyny przekonują mężów do zakupu kolejnych chust:lol: i najbardziej nim wstrząsnęło,gdy padł pomysł założenia sklepu z chustami i zakup np. 20 sztuk ,bo w sklepie towar musi być!!

tulipowna
11-08-2009, 22:19
hehe to chyba byl moj ten wstrzasajacy sposob na posiadanie chust :) :D

a emocje zwiazane z taka niespodzianka od meza sa tu jak najbardziej zrozumiale. a juz radosc z posiadania swojego, cudnego indio z lnem natur, to juz w ogole pelna euforia! szkoda tylko, ze meza nie ma na miejscu, ale latwiej ci bedzie zniesc rozlake.

agatkie
11-08-2009, 22:19
Kulka37 :D To do Ciebie pojechało indio :)(Twój mąż pisał, że prawdopodobnie napiszesz na forum :) :). To zdradzę Ci tylko, że niezły zbieg okoliczności, bo... mój też wyjechał i mi smuuuuutnoooo :cry: . A teraz weszłam na forum, żeby jakoś sobie czas wypełnić a tu taka niespodzianka :).

Ilonsa
11-08-2009, 22:23
to już wiem kto mi je z allegrowa podkupił:twisted:

pszczoła
11-08-2009, 22:24
Ależ masz męża!!:thumbs up:

kulka37
11-08-2009, 22:33
A to konspirant!! Nie dość,że forum podczytuje,to jeszcze do forumek pisze łobuz.Póki tylko o chustach,to mu wybaczę:lol: A swoją drogą,czego to chłopy w delegacji nie robią??:lool::lool::lool:
A tak na marginesie kocham Was dziewczyny!!
Ilonsa wybacz!Nieświadomie to było:kiss:
Może kolejne indio trzeba na allegro wrzucić?Agatkie co??

agatkie
11-08-2009, 22:38
Oj, to i tak była mikrokonspira (w sensie, że mało było korespondencji) :). Duża konspira to była przed Bożym Narodzeniem jak jeden mąż zamawiał dla żony dwa indio (dla żony, która była w tym czasie ze mną w stałym kontakcie, bo się lubimy i widujemy). I nie mogłam się wygadać :). Ale za to jaka była niespodzianka!!! :)

A na Allegrowie jeszcze mam wystawione indio brązujące :mrgreen:, czeka na mężów, którzy chcieliby zrobić niespodziankę żonie :)

rzufik
11-08-2009, 23:21
ja gratuluje męza :) inicjatywy :D
no i co zrobiłam? od razu poleciałam mojemu powiedzieć ze niektórzy meżowie to fajne pomysły miewają :) (absolutnie nie dlatego ze moje urodziny sie zbliżają :ninja: :) )

Ilonsa
11-08-2009, 23:33
ja gratuluje męza :) inicjatywy :D
no i co zrobiłam? od razu poleciałam mojemu powiedzieć ze niektórzy meżowie to fajne pomysły miewają :) (absolutnie nie dlatego ze moje urodziny sie zbliżają :ninja: :) )

ja mojemu też powiedziałam... z taką nadzieją w głosie ale on nie domyślny więc w życiu nie wpadnie na taki pomysł a okazje ma aż dwie w tym miesiącu (w tym tygodniu rocznica ślubu a zaraz potem imieniny):twisted:

agatkie
11-08-2009, 23:39
Ja do mojego też zadzwoniłam i.. ucieszył się, że taką fajną niespodziankę zrobił mąż Kulki37. Szkoda tylko, że (jestem niestety tego pewna) nie pomyślał, że swojej żonie też mógłby zrobić taką niespodziankę.

rzufik
11-08-2009, 23:44
noo bo to chłopy takie...
mój też pochwalił pomysł meża kulki i teraz się okaze za 3 dni :)
ale na usprawiedliwienie dodam ze pracuje ostatnio dodatkowo i zapowiedział ze "jak mi się uda duzo zarobić to sobie chustę kupisz" ale podejrzewam ze to raczej dlatego ze przeszedł właśnie drastyczna (także finansowo) zmianę sprzętu gitarowego ;) i czuje ze coś mi tez się należy heheh
a niech mu na zdrowie :)

natala
11-08-2009, 23:49
he, he chyba tez zaraz polece mojemu powiedziec, jakie to fajne pomysly niektorzy mezowie maja... zwlaszcza, ze wlasnie przed momentem dokonalam zakupu indio papai :ninja: mialy byc filmy na imieniny, ale jakos zmienilam zdanie :lol:

Musli
12-08-2009, 00:34
Mnie Bartek kupił kiedyś u brikoli naszyjnik :) Śmiesznie bo ja kupowałam pierścionek i kolczyki, a on w tym samym czasie zauważył że mi nie starczyło na naszyjnik i go kupił, na swój adres kazał wysłać i któregoś dnia w nim przyszedł :)
A dzisiaj mi w naszym kochanym mieście pobił pijak jakiś Bartiu i teraz śpią moje chłopaki, jeden z gorączką, a drugi z bólem głowy...

agatkie
12-08-2009, 00:37
A dzisiaj mi w naszym kochanym mieście pobił pijak jakiś Bartiu i teraz śpią moje chłopaki, jeden z gorączką, a drugi z bólem głowy...

O kurcze... Pozdrów Bartka! Mam nadzieję, że szybko wydobrzeje (obaj Twoi panowie)

anmuszka
12-08-2009, 00:46
kulka - zazdroszcze męża! moj jest z gatunku nierozumiejących fascynacji chustami :twisted:
musli - zdrowia dla Twoich mężczyzn.

JJ
12-08-2009, 11:19
super :) lubie takie niespodziewajki :)

dvoicka
12-08-2009, 19:02
zazdroszczę męża.
mój kupuje mi prezenty prawie wyłącznie w empiku.
twierdzi, że innych sklepów nie zna :confused:

landa
12-08-2009, 19:33
O rany, długich rozstań oczywiście nie zazdroszczę, ale myślącego i chcącego zrobić zonie przyjemność męża i owszem :ninja:

Confi
12-08-2009, 21:33
Indio...hmmmm marzenie. Mój M od razu przeliczałby te kwote na jakieś samochodowe części. Zazdroszczę i gratuluję pomysłowego Małża intryganta :rolleyes:

Mayka1981
12-08-2009, 22:04
od razu wiedziałam ze to równy chłop :applause:

dasz przymierzyć? :ninja:

lika
12-08-2009, 22:05
Super, że dostałaś taki świetny prezent.
Ale byłoby fajnie, gdyby pomysł Twojego męża stał się inspiracją dla tatusiów innych chuścioszków.

kulka37
13-08-2009, 05:30
Mayka, no jasne!

eria
28-08-2009, 00:27
kulka37 a ja Ci nie zazdroszczę, bo jak się ma takiego wspaniałego "chłopa" to serce pewnie pęka jak jest daleko
a indio piękne :lol:

kulka37
28-08-2009, 08:11
Święte słowa eria!Znowu nam się szykuje długie rozstanie i już mi się wyć chce:frown

madziuchna23
28-08-2009, 09:16
jakbym miała wybrać -mąż poza domem a chusta w domu albo mąż w domu a chusta nie- to wybrałabym męża bo ja bardzo źle znoszę rozstania...chociaż hmmm...mąż wróci łby a chusta zostałaby:ninja:
w każdym razie gratuluję pomysłowego męża:)

brikola
28-08-2009, 09:18
ależ Twój chłop pojętny :)
mega! Przytulaj len a mąż niedługo wróci :)

ps. ja tęsknię za lnem swoim:cryy:

brikola
28-08-2009, 09:20
Mnie Bartek kupił kiedyś u brikoli naszyjnik :) Śmiesznie bo ja kupowałam pierścionek i kolczyki, a on w tym samym czasie zauważył że mi nie starczyło na naszyjnik i go kupił, na swój adres kazał wysłać i któregoś dnia w nim przyszedł :) pamiętam to, strasznie mnie to ujęło :) pozdrów Go!