PDA

Zobacz pełną wersję : Co o tym myślicie ?

ewadbr
11-08-2009, 16:20
http://28dni.pl/pictures/186606.jpg

... biedne dziecko :duh:

czukczynska
11-08-2009, 19:00
No niestety,takie ,,perełki" się zdarzają:duh:

kammik
11-08-2009, 19:02
Ten, no, rajstopki ma ładne. Co to w ogóle jest? Wygląda jak przedziwne połączenie chusty i nosidełka.

anmuszka
11-08-2009, 20:03
mi sie podobają kolorki tego dziwadła.

Guest1
11-08-2009, 20:17
ja wiem co to jest. to elastyczna Medley, sama ją jakiś czas temu wysłałam tej dziewczynie bo nie miała w czym nosić swego dziecka. szkoda że dłużej nie zagościła tu na forum i nie poczytała o takich wiązaniach :frown

Jasnie Pani :)
11-08-2009, 20:21
ja wiem co to jest. to elastyczna Medley,
no co ty??? ze zwyklej elastycznej takiego cudaka stworzyla????

Mayka1981
11-08-2009, 20:24
ja wiem co to jest. to elastyczna Medley, sama ją jakiś czas temu wysłałam tej dziewczynie bo nie miała w czym nosić swego dziecka. szkoda że dłużej nie zagościła tu na forum i nie poczytała o takich wiązaniach :frown

no ale co, wysłałaś bez instrukcji co z tym wolno a czego nie wolno robić ? :nono:

a masz jeszcze z nią kontakt? moze dyskretnie podesłaćchociażby linki do ulotek jak nosić...

Guest1
11-08-2009, 20:48
ona nosiła już wcześniej w tkanej i chciała elastyka bo tak było jej wygodniej nosić wcześniaka. zresztą na tamtym forum sama podpowiada dziewczynom gdzie mają szukać informacji o chustach więc nie mów mi że nie wie jak się wiąże chustę.

grochowa
11-08-2009, 20:55
...a może to jakiś autorskie wiązanie...bo hmmm...sama juz nie wiem...wierzyć się nie chce...

kulka37
11-08-2009, 21:18
"Pomysłowość" ludzka czasem zabija:duh:

Guest1
11-08-2009, 21:18
aż się zalogowałam tam żeby zobaczyć o co chodzi. dziecię się buntowało że nic nie widzi więc dziewczyna zamotała małą przodem żeby był spokój :frown

slonetshko
11-08-2009, 22:22
aż się zalogowałam tam żeby zobaczyć o co chodzi. dziecię się buntowało że nic nie widzi więc dziewczyna zamotała małą przodem żeby był spokój :frown

:omg:
no tak...grunt, żeby był spokój...:duh:

Budzik
12-08-2009, 09:50
Oj tam... Moja starsza noszona była w wisiadle Womaru, często przodem do świata i żyje, i ma się dobrze. Tyle, że to niewygodne było, ale nawet ma uśmiechnięte foty ;-) Ja nie demonizuję wisiadeł, chce ktoś, to niech sobie nosi, tym bardziej, że ta konkretna dziewczyna ma porównanie i wie, jak powinna nosić.

madorcia
12-08-2009, 21:33
Oj tam... Moja starsza noszona była w wisiadle Womaru, często przodem do świata i żyje, i ma się dobrze. Tyle, że to niewygodne było, ale nawet ma uśmiechnięte foty ;-) Ja nie demonizuję wisiadeł, chce ktoś, to niech sobie nosi, tym bardziej, że ta konkretna dziewczyna ma porównanie i wie, jak powinna nosić.

Moja też :hide: i też się cieszyła:cool:. i tez ortopeda nie widzi NIC. W ogóle jak widzę dzieci w wisiadłach to one nie wyglądają na bardzo nieszczęśliwe...
mlody teraz miętkowy, i tez się cieszy, chociaż zdecydowanie woli autopięty...

a dziecię na zdjęciu też nawet zadowolone... trudno - jej dziecko, jej wiedza...

Confi
12-08-2009, 21:36
ojej...jak można cos takiemu zrobić dziecku ..i to własnemu. Tfu co ja mówię ...jakiemukolwiek.
Ja dziś na innym forum wychwyciłam ogłoszenie o sprzedaży wisiadła i oczywiście jedna z zalet była możliwośc noszenia "przodem do otoczenia":duh:..popełniłam w owym wątku off top i wygłosiłam tyradę...autorka nie odpisała :mrgreen: