http://28dni.pl/pictures/186606.jpg
... biedne dziecko![]()
http://28dni.pl/pictures/186606.jpg
... biedne dziecko![]()
No niestety,takie ,,perełki" się zdarzają![]()
Ten, no, rajstopki ma ładne. Co to w ogóle jest? Wygląda jak przedziwne połączenie chusty i nosidełka.
mi sie podobają kolorki tego dziwadła.
ja wiem co to jest. to elastyczna Medley, sama ją jakiś czas temu wysłałam tej dziewczynie bo nie miała w czym nosić swego dziecka. szkoda że dłużej nie zagościła tu na forum i nie poczytała o takich wiązaniach![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
ona nosiła już wcześniej w tkanej i chciała elastyka bo tak było jej wygodniej nosić wcześniaka. zresztą na tamtym forum sama podpowiada dziewczynom gdzie mają szukać informacji o chustach więc nie mów mi że nie wie jak się wiąże chustę.
...a może to jakiś autorskie wiązanie...bo hmmm...sama juz nie wiem...wierzyć się nie chce...
aż się zalogowałam tam żeby zobaczyć o co chodzi. dziecię się buntowało że nic nie widzi więc dziewczyna zamotała małą przodem żeby był spokój![]()
Oj tam... Moja starsza noszona była w wisiadle Womaru, często przodem do świata i żyje, i ma się dobrze. Tyle, że to niewygodne było, ale nawet ma uśmiechnięte fotyJa nie demonizuję wisiadeł, chce ktoś, to niech sobie nosi, tym bardziej, że ta konkretna dziewczyna ma porównanie i wie, jak powinna nosić.
Moja teżi też się cieszyła
. i tez ortopeda nie widzi NIC. W ogóle jak widzę dzieci w wisiadłach to one nie wyglądają na bardzo nieszczęśliwe...
mlody teraz miętkowy, i tez się cieszy, chociaż zdecydowanie woli autopięty...
a dziecię na zdjęciu też nawet zadowolone... trudno - jej dziecko, jej wiedza...
Milenka (14.8.2003) i Miłoszek (13.2.2008) - dwa wścieklece...
ojej...jak można cos takiemu zrobić dziecku ..i to własnemu. Tfu co ja mówię ...jakiemukolwiek.
Ja dziś na innym forum wychwyciłam ogłoszenie o sprzedaży wisiadła i oczywiście jedna z zalet była możliwośc noszenia "przodem do otoczenia"..popełniłam w owym wątku off top i wygłosiłam tyradę...autorka nie odpisała
![]()