PDA

Zobacz pełną wersję : to ja też się kulturalnie przywitam :)

gouraanga
04-08-2009, 14:27
wszem i wobec - witajcie drogie nosicielki!

jestem sobie na forum od jakiegoś już czasu, tu i ówdzie dopisałam moje trzy grosze, ale ... mi również umknęła kwestia oficjalnego przywitania :oops: i aż mi głupio z tego powodu było (po pewnym czasie dopiero przyszła refleksja), ale po przeczytaniu powitania Asi z Zielonej Góry - Poznania , która z Wami jest trochę dłużej - i Asi też umknęło - zrobiło mi się raźniej - i oto efekt :)

a drugi powód dla którego nieśmiało na razie bardziej czytam, niż piszę jest mianowicie taki, że tak naprawdę żadna ze mnie chustonoszka - zielona jestem w temacie i tyle. chusta leży zakręcona na dnie szuflady i na dziecia póki co czeka - Maluszek mój się zapowiada na środek września :mrgreen: i wtedy podejrzewam, że się zacznie - będę Was zamęczać chustowymi pytaniami :D

zatem cześć i czołem - w pas się kłaniam :hello:

elbazetka
04-08-2009, 14:40
Witaj w gronie!

pszczoła
04-08-2009, 14:43
Witaj! Przyjemnej końcówki ciąży i miłego noszenia na zewnątrz:mrgreen:

Aloha
04-08-2009, 14:50
Witamy!

I szczęśliwego rozwiązania :thumbs up:

dagis
04-08-2009, 17:58
czyli narazie jestes brzuchonosicielka
tez fajnie

duzo zdrowka
spokojnej koncowki ciazy
a potem satysfakcjonujacego chustonoszenia

Tuja
04-08-2009, 23:46
witaj! Fajnie, że zaczynasz chustowanie od pierwszego dziecka, trochę ponosisz ;-)

roziii
04-08-2009, 23:48
Witaj:hello: ! I spokojnego rozwiązania życzymy :thumbs up:

kociakocia
04-08-2009, 23:51
witaj optymistyczna mamo :) :)

kulka37
05-08-2009, 00:27
No i fajnie,że jesteś!:hello:

stonesik
05-08-2009, 21:19
Witaj!
No i czekamy na pytania:)

gouraanga
05-08-2009, 23:26
:) za Wasze miłe słowa bardzo dziękuję! :)

ale, ale... przed pierwszą rejestracją powinno być jasno i dużymi literami napisane:
przebywanie na forum uzależnia!
:twisted::twisted::twisted:

toż ja nic w chałupie nie robię, tylko leżę do góry brzuchem i czytam, czytam, czytam, czasem coś napiszę...

och - Wy... ! ;-)

Kasina
05-08-2009, 23:28
Witaj :hello:
Miłego oczekiwania na Maluszka... i chustowanie :lol:

czukczynska
05-08-2009, 23:30
ale, ale... przed pierwszą rejestracją powinno być jasno i dużymi literami napisane:
przebywanie na forum uzależnia!
:twisted::twisted::twisted:

toż ja nic w chałupie nie robię, tylko leżę do góry brzuchem i czytam, czytam, czytam, czasem coś napiszę...

och - Wy... ! ;-)
No nie,co Ty opowiadasz??? Forum uzaleznia??? :lol::lol:

lalika
05-08-2009, 23:35
:hello: Witaj, ja tez rok temu zaczelam jeszcze jako brzuchonosicielka, dotrwalam w tym stanie do 11 wrzesnia :) jeszcze w noc przed porodem kupowalam cos na bazarku :)

gouraanga
05-08-2009, 23:36
No nie,co Ty opowiadasz??? Forum uzaleznia??? :lol::lol:

oj - wiem przecie , że nie ja pierwsza z takim odkryciem, ale sądziłam, że będę twarda, że się nie dam aż tak... :cryy:
;-)

Iwka
06-08-2009, 17:00
Witaj, miło, że przybywa chuścioszków w Koszalinie! A w czym będziesz nosić? Jak zobaczysz brązowego MT albo pomarańczowo-brązowego hopka, to podchodź śmiało, bo to my :)

gouraanga
06-08-2009, 17:27
oka - obiecuję, że będę się będę witać jak Was gdzieś przyoczę! :)

na razie śmignęła mi jedynie jakaś mama z chustą zółto - pomarańczową, może to nati była albo co (ale ręki nie dam, bo dla mnie większość chustek na razie to to samo :hide: obiecuję poprawę;-) )

podejrzewam , że z brązowym MT nie byłoby takiego problemu :)

aniakotek1
07-08-2009, 15:03
:hello: jestem sobie na forum od jakiegoś już czasu, ale nie przywitałam się na dzień dobry :oops: Umnie z chustą zaczęło się jakoś tak:
Kiedyś tam usłyszałam o chustach , zaczęłam zgłębiać temat i coraz bardziej się przekonywałam do tego, aby nabyć jakaś. Dowiedziałam się również , że w Fidze można się sporo dowiedzieć o chustowaniu więc się wybrałam i faktycznie przekonałam się do końca do chusty. Pozostawała tylko kwestia jaka chusta. Wybrałam na próbę i oto jestem w gronie tych co czasami noszą ponieważ jeszcze łączymy noszenie z wożeniem