Zobacz pełną wersję : No ładnie...
...no ładnie, nie ta kolejność... najpierw prosiłam o radę, a teraz dopiero się przedstawiam ;) Nazywam się Amina i jestem mamą miesięcznej Zosi :)
Nasza przygoda z chustą zaczęła się jak jeszcze byłam w ciąży i poszłam na warsztaty chustowe, a od kilku dni motamy się elastykiem - najpierw w domu, a dziś zadebiutowałyśmy z Zosią wychodząc na osiedlowy bazarek ;)
Zosia chustę pokochała, a my wraz z nią :)
Pozdrawiam :hello:
MałaMi_0.2
01-07-2009, 20:13
Witaj!
I nic się nie martw - i tak szybko się witasz :D
Miłego forumowania:hello:
Witaj, fajne masz imię :D
Witaj!Uściski dla córci.Mała spryciula wie co dobre:D
Mayka1981
01-07-2009, 22:11
witajcie i niech Wam się nosi coraz lepiej i dalej :thumbs up:
cześć :)
fajnie, że malutka Zosia pokochała chustę, mimo mało sprzyjających warunków atmosferycznych :)
moją wczoraj wyjęłam z lekka mokrą z mei tai-a, ale i tak zadowoloną!:D
Dzięki za wszystkie miłe słowa :) No niestety upały wymuszają na nas przerwę w wychodzeniu - nieważne już czy chusta, czy wózek, bo i w tym i w tym Zośka się gotuje :( Natomiast jak już trzeba wybiec szybko z domu po coś, to chusta jest idealna :)
karolinka251
02-07-2009, 13:16
:-) witaj.mieszkamy blisko siebie więc może się wybierzemy kiedyś na chustowo -Zosiowy spacerek. Bo ja też mam Zosię tylko większą:-)
stonesik
02-07-2009, 21:17
Witaj!
(Imienia tylko pozazdrościć):oops:
Imię znaczy tyle, co "dobra kobieta" ;-) a spacerujemy my najczęściej po parku skaryszewskim. Tylko, że jak były upały to w foteliku, ale może się wychłodzi... w skaryszaku na razie widziałam tylko jedną osobę z chustą - dziewczynę z zieloną tkaną... :)
Amina?? A cóż to za imię?? :confused::confused::confused:
Piękne, po prostu urzekające :love::love::love:
witaj,
my tez odpuszczamy w upaly,
chociaz jak nie grzeje to pada, przynajmniej w lublinie :(