Zobacz pełną wersję : A bebina limitowana?
Agakakaka
17-06-2009, 19:00
Czy któraś z Was miała? O zodiaku i kolorowych czytałam, a o limitowanej jakoś cicho, a wydaje mi sie bardzo interesująca. Troche zgrzebnie wygląda na zdjeciach, ale jakoś mi leo storcha przypomina więc jestem ciekawa opinii.
Agakakaka
26-06-2009, 12:49
Żadna z Was nie miała i nie słyszała?
zorro-nie-matka
01-07-2009, 02:43
Ja mam. Rzadko co prawda w niej nosiłam (to była druga chusta, ale okazało się, że w pierwszej byłam za bardzo zakochana), a ostatnio i tak nie pamiętam kiedy nosiłam w chuście. Moja jest turkusowa.
http://www.childrensneeds.com/bebina_limited_editions.html
Nie potrafię o chustach opowiadać tak, jak wiele dziewczyn tu na forum ;), ale jest dosyć mięsista, nosi się dobrze, o jakości dociągania nie powiem, bo ja nie jestem mistrzu w tej kwestii, a teraz prawie w ogóle przerzuciłam się na sleepy nico lub kółkową. Niewątpliwą zaletą jest kolor. Miałam kupić zieloną, ale turkusowa jest o wiele ładniejsza. Ten przeplot turkusowo-szary sprawia, że chusta jest jakby trójwymiarowa. Dodatkowo lewa strona jest równie ładna. Bardziej szara po prostu. Poszukam zdjęcia, to wrzucę. O jest.
:omg: śliczna ta turkusowa !! ale zdjęcia te firmowe z zamotana lalą jakieś odstraszające :-?
zorro-nie-matka
01-07-2009, 21:20
Naprędce takie znalazłam. :cool: Myślałam, że swojego nie mam.
A nie chcesz sprzedać?:twisted:
Ja mam. Rzadko co prawda w niej nosiłam (to była druga chusta, ale okazało się, że w pierwszej byłam za bardzo zakochana), a ostatnio i tak nie pamiętam kiedy nosiłam w chuście. Moja jest turkusowa.
http://www.childrensneeds.com/bebina_limited_editions.html
Nie potrafię o chustach opowiadać tak, jak wiele dziewczyn tu na forum ;), ale jest dosyć mięsista, nosi się dobrze, o jakości dociągania nie powiem, bo ja nie jestem mistrzu w tej kwestii, a teraz prawie w ogóle przerzuciłam się na sleepy nico lub kółkową. Niewątpliwą zaletą jest kolor. Miałam kupić zieloną, ale turkusowa jest o wiele ładniejsza. Ten przeplot turkusowo-szary sprawia, że chusta jest jakby trójwymiarowa. Dodatkowo lewa strona jest równie ładna. Bardziej szara po prostu. Poszukam zdjęcia, to wrzucę. O jest.
zorro-nie-matka
01-07-2009, 21:52
A wiesz, że myślałam o tym, ale nie mogę się zdecydować, bo ona naprawdę jest wyjątkowa. Pewnie u nas nie ma takiej drugiej. ;-P A może się mylę.
A chciałabyś kupić? :?:
Zależy jak długość i za ile :twisted:
zorro-nie-matka
01-07-2009, 22:03
Hmm... 4,60. Cena 250. Ma pudełko (jak nowe ;-P), no i paragon gdzieś też mam.
to może ja sobie stanę do bebiny ;) jak mi nie wypali 7panel, ale to pewnie dopiero w niedziele bede wiedziała :roll:
zorro-nie-matka
01-07-2009, 22:58
To ja w takim razie bardzo proszę o info na priwa (jak-by-co). Nie zaglądam na forum za często. ;)