Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: A bebina limitowana?

Chustofanka Awatar Agakakaka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie A bebina limitowana?

Czy któraś z Was miała? O zodiaku i kolorowych czytałam, a o limitowanej jakoś cicho, a wydaje mi sie bardzo interesująca. Troche zgrzebnie wygląda na zdjeciach, ale jakoś mi leo storcha przypomina więc jestem ciekawa opinii.

Ostatnio edytowane przez Agakakaka ; 22-06-2009 o 21:38

Chustofanka Awatar Agakakaka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Żadna z Was nie miała i nie słyszała?

Domyślnie

Ja mam. Rzadko co prawda w niej nosiłam (to była druga chusta, ale okazało się, że w pierwszej byłam za bardzo zakochana), a ostatnio i tak nie pamiętam kiedy nosiłam w chuście. Moja jest turkusowa.
    http://www.childrensneeds.com/bebina..._editions.html
    Nie potrafię o chustach opowiadać tak, jak wiele dziewczyn tu na forum , ale jest dosyć mięsista, nosi się dobrze, o jakości dociągania nie powiem, bo ja nie jestem mistrzu w tej kwestii, a teraz prawie w ogóle przerzuciłam się na sleepy nico lub kółkową. Niewątpliwą zaletą jest kolor. Miałam kupić zieloną, ale turkusowa jest o wiele ładniejsza. Ten przeplot turkusowo-szary sprawia, że chusta jest jakby trójwymiarowa. Dodatkowo lewa strona jest równie ładna. Bardziej szara po prostu. Poszukam zdjęcia, to wrzucę. O jest.
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Ostatnio edytowane przez zorro-nie-matka ; 01-07-2009 o 03:48

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

śliczna ta turkusowa !! ale zdjęcia te firmowe z zamotana lalą jakieś odstraszające

Domyślnie

Naprędce takie znalazłam. Myślałam, że swojego nie mam.

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A nie chcesz sprzedać?

Cytat Zamieszczone przez zorro-nie-matka Zobacz posta
    Ja mam. Rzadko co prawda w niej nosiłam (to była druga chusta, ale okazało się, że w pierwszej byłam za bardzo zakochana), a ostatnio i tak nie pamiętam kiedy nosiłam w chuście. Moja jest turkusowa.
    http://www.childrensneeds.com/bebina..._editions.html
    Nie potrafię o chustach opowiadać tak, jak wiele dziewczyn tu na forum , ale jest dosyć mięsista, nosi się dobrze, o jakości dociągania nie powiem, bo ja nie jestem mistrzu w tej kwestii, a teraz prawie w ogóle przerzuciłam się na sleepy nico lub kółkową. Niewątpliwą zaletą jest kolor. Miałam kupić zieloną, ale turkusowa jest o wiele ładniejsza. Ten przeplot turkusowo-szary sprawia, że chusta jest jakby trójwymiarowa. Dodatkowo lewa strona jest równie ładna. Bardziej szara po prostu. Poszukam zdjęcia, to wrzucę. O jest.

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Domyślnie

A wiesz, że myślałam o tym, ale nie mogę się zdecydować, bo ona naprawdę jest wyjątkowa. Pewnie u nas nie ma takiej drugiej. ;-P A może się mylę.
    A chciałabyś kupić?

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Zależy jak długość i za ile

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Domyślnie

Hmm... 4,60. Cena 250. Ma pudełko (jak nowe ;-P), no i paragon gdzieś też mam.

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

to może ja sobie stanę do bebiny jak mi nie wypali 7panel, ale to pewnie dopiero w niedziele bede wiedziała

Domyślnie

To ja w takim razie bardzo proszę o info na priwa (jak-by-co). Nie zaglądam na forum za często.

Uprawnienia umieszczania postów