PDA

Zobacz pełną wersję : Jakie nosidlo?

Roni
24-07-2013, 00:36
Witam!
Jestem mama 4miesiecznego chlopca, dla ktorego poszukuje odpowiedniego nosidla. Moj slodki ciezar wazy 8,5kg i ma 68cm ;) Uzywamy chusty, ale potrzebuje czegos szybkiego w obsludze. JJ juz od dawna trzymam mocno glowke i prawie sam siedzi. Dzwiga sie sam jak podaje sie mu rece. Plecy trzyma sztywno nie siedzi skulony.
Czytam wasze forum juz dluzsza chwile i jest tu mnostwo ciekawych informacji, ale ciezko mi sie samej zdecydowac na cos odpowiedniego dlatego prosze o porade.

Osobiscie podoba mi sie Bondolino. Czy bedzie ok?

Tutaj gdzie mieszkam sa trzy marki na krzyz do wyboru. Wszyscy glownie chodza w babybjörnie. Dobrze, ze Was poczytalam zanim sie na niego nacielam :/

natala
24-07-2013, 00:43
http://chusty.info/forum/forumdisplay.php/195-Nosidła-MT caly dzial z recenzjami nosidel, poradami etc.

Ananke
24-07-2013, 01:08
Osobiscie podoba mi sie Bondolino. Czy bedzie ok?

Moje trzy pary zupelnie niechustowych znajomych bardzo polubily Bondolino i nosza dzieci czesto. Nie wiem w jakim jestes kraju, ale nie macie tam gdzies spotkan chustowych czy wypozyczalni nosidel?

Roni
24-07-2013, 01:17
Natala dziekuje :) Zaraz tam ide :)
Ananke jestem w SE, szczerze przyznam, ze nigdy nie probowalam sie skontaktowac z innymi mamami tutaj, ktore nosza chusty. Watpie, ze jest cos takiego jak wypozyczalnia nosidel ;)

Roni
24-07-2013, 14:10
Sprawdzilam i jestem wlasciwie przekonana do Bondolino... choc Tula mnie strasznie kusi ta z motywem ludowym :roll:

Mam jeszcze jedno pytanie... Czy ktos spotkal sie w PL z nosidlem ERGObaby, i ma na jego temat jakies opinie?