Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Jakie nosidlo?

Chustonówka

Domyślnie Jakie nosidlo?

Witam!
    Jestem mama 4miesiecznego chlopca, dla ktorego poszukuje odpowiedniego nosidla. Moj slodki ciezar wazy 8,5kg i ma 68cm Uzywamy chusty, ale potrzebuje czegos szybkiego w obsludze. JJ juz od dawna trzymam mocno glowke i prawie sam siedzi. Dzwiga sie sam jak podaje sie mu rece. Plecy trzyma sztywno nie siedzi skulony.
    Czytam wasze forum juz dluzsza chwile i jest tu mnostwo ciekawych informacji, ale ciezko mi sie samej zdecydowac na cos odpowiedniego dlatego prosze o porade.

Osobiscie podoba mi sie Bondolino. Czy bedzie ok?

Tutaj gdzie mieszkam sa trzy marki na krzyz do wyboru. Wszyscy glownie chodza w babybjörnie. Dobrze, ze Was poczytalam zanim sie na niego nacielam :/

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

http://chusty.info/forum/forumdispla...95-Nosidła-MT caly dzial z recenzjami nosidel, poradami etc.
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roni Zobacz posta

Osobiscie podoba mi sie Bondolino. Czy bedzie ok?
    Moje trzy pary zupelnie niechustowych znajomych bardzo polubily Bondolino i nosza dzieci czesto. Nie wiem w jakim jestes kraju, ale nie macie tam gdzies spotkan chustowych czy wypozyczalni nosidel?
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustonówka

Domyślnie

Natala dziekuje Zaraz tam ide
    Ananke jestem w SE, szczerze przyznam, ze nigdy nie probowalam sie skontaktowac z innymi mamami tutaj, ktore nosza chusty. Watpie, ze jest cos takiego jak wypozyczalnia nosidel

Chustonówka

Domyślnie

Sprawdzilam i jestem wlasciwie przekonana do Bondolino... choc Tula mnie strasznie kusi ta z motywem ludowym

Mam jeszcze jedno pytanie... Czy ktos spotkal sie w PL z nosidlem ERGObaby, i ma na jego temat jakies opinie?
    Ostatnio edytowane przez Roni ; 25-07-2013 o 13:19

Uprawnienia umieszczania postów