tragedia! toż to masakra jakaś! niby idea szczytna, ale wiązanie dramat!
Jej się chyba to wiązanie pogmatwało w trakcie pracy, bo pierwsze zdjęcia w miarę, choć luzy i tak okropne, wiązania nie znam jakieś chyba przez nią wymyślone,a le ostatnie zdjęcia to jej wypada dziecko dołem. straszne.
czy ona ma w ogóle świadomość, że zaraz jej dziecko wyleci dołem???
Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)
Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle
Raju, brak mi pomysłu jak można tak zamotać.
IMO woda na młyn niestety...
ło jesu... masakra...
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
Przepraszam, ze bede zgryzlliwa, bo generalnie staram sie nie byc...Ale ta pani się tak rozpędziła, tak jej sie do tej polityki spieszyło, ze zabrakło po drodze czasu , zeby sie wiązac pouczyc. |Fatalnie to wygląda...Biedne dziecko!
Ostatnio edytowane przez sylvetta ; 21-10-2010 o 18:12
mam wrażenie, że dziecku byłoby wygodniej i bedpieczniej w wisiadle :/
P 2009, I 2011, R 2013, M 2017
Wysłać, wysyłać hurtowo, bo inaczej ludzie sobie pomyślą, że tak się wiąże jak ta pani... To wiązanie to chyba jakaś luźna (dosłownie i w przenośni) wariacja na temat kieszonki i kołyski jednocześnie...Zamieszczone przez tomeki2009
syn 2010, blog sporadyczny, wiara w życie pozaforumowe coraz silniejsza
o rany masakra![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
A ja się teraz zastanawiam co było dalej?? Poprwiła, wyciągneła, czy w najgorszym wypadku wypadło???
GŁUPOTA i tyle, zarówno noszenie dziecka w chuscie byle jak. Wcale nie uważam żeby idea była słuszna- dziecko w okropnie zawiązanej chuście ,przez wiele godzin, bez zabawy z mama.
A parlament to nie miejsce dla dziecka, wśród hałasu i wielu ludzi. Kobieta ktora zsotaje matką musi zdecydować czy pracuje czy zajmuje sie dzieckiem, jak sie nie umie wybrać to obie rzeczy robi się źle.
Oj... biedny maluch... Nie wiem, jak można tak zamotać? nigdy nie widziała instrukcji, czy co?![]()
Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)
No to się pani nieźle natrudziła,żeby takiego gniota wymodzić...
oby tylko nikt z niej przykładu nie wziął ( w sensie jakości wiązania nie noszenia)
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.