jeśli Pi zmieni robotę na stacjonarną to kasa z krzyżówki pójdzie na opłaty/jedzenie![]()
droga powrotna spoko ( z miłym postojem u dziadków endurków)
jeśli Pi zmieni robotę na stacjonarną to kasa z krzyżówki pójdzie na opłaty/jedzenie![]()
droga powrotna spoko ( z miłym postojem u dziadków endurków)
aga mama tatiany '09 i tamary '12
miałam na myśli dobrze płatną przecieżmusisz się precyzyjniej zwierzyć, to Ci dokładniej poukładam ..
wczoraj wsiadam sdo samochodu, a tam... śmieci z naszego spotkaniapod domem w Podkowie nie znalazłam tego śmietnika, to zabrałąm śmieci ze sobą, a potem ich zapomniałam
moje szczęście że mało organicznych odpadów tam było, a w pieluszkach same siuśki
![]()
Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 08-07-2010 o 12:10
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Dziewczyny, fotki wystawiłam w wątku zdjęciowym. Choco chcesz jeszcze na maila? Wczoraj byłam dzień cały w Łodzi, więc fotki dziś dopiero zrobiłam.
Nie wiecie czasem gdzie znajdę szewca, który podklei Hektorowi buty? (chodzi o korekcyjne podklejenie po 1/2 cm od wewnętrznej strony stopy, na podeszwie) Hektor trochę koślawi kolana i ortopeda dał takie zalecenie.
I jesli spotkamy się jeszcze zanim urodzę, to chyba przytargam po prostu wór ciuchów na spotkanie i może którejś coś podpasuje. Bo pitolić się ze zdjęciami, wymiarami i całą resztą mi się po prostu nie chce. Za dużo zachodu.
Endurka, współczuję.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
kontynuując myśl z innego wątku: popatrzyła na siebie i rzekła o matkoale pasztet
![]()
szewc jest w Grodzisku ale nie wiem czy wszystkim się zajmuje![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
oj, bez forum było jak bez powietrza..
chocoblok - zaintrygowalas mnie - ozochozi z tym pasztetem???![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE